Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: «Βόμβα» από τον δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό – Πολιτική σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: «Βόμβα» από τον δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό - Πολιτική σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Η ανήθικη και παράνομη δίωξη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδος, που προκαλεί την διαφωνία και την αγανάκτηση κάθε έντιμου και σοβαρού ανθρώπου. Ένας απ’ αυτούς, είναι και ο έγκυρος πολιτικός αναλυτής και δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός, ο οποίος αν και δεν συνδέεται με τις θέσεις και τις απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εν τούτοις, φερόμενος έντιμα, δεν κλείνει τα μάτια και δεν παριστάνει τον αδιάφορο στα αίσχη ηθικού και νομικού περιεχομένου που συμβαίνουν σε βάρος ενός έντιμου και νόμιμου πολιτικού φορέα, ο οποίος εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, είναι κατοχυρωμένος σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως Τρίτο Κόμμα και έχει διαρκή ανοδική πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-bomba-apo-ton-dhmo#ixzz4W1ZTYMCs

Exit mobile version