Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη ανοιχτή πολιτική ενημέρωση της Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Σπάμε την συνομωσία της σιωπής! Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 14/1 στα πλαίσια ανοικτών εκδηλώσεων (εκτός γραφείων) της Τ.Ο. Αμπελοκήπων οργανώθηκε ενημέρωση φίλων της Χρυσής Αυγής Χολαργού-Παπάγου σε γνωστή αίθουσα της περιοχής.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ακολούθησε συζήτηση επί ερωτήσεων των φίλων. Την ενημέρωση πραγματοποίησαν με σύντομες ομιλίες βουλευτές και Συναγωνιστές του κινήματος.

Τον συντονισμό των ομιλιών ανέλαβε ο συναγωνιστής Ιωάννης Μέμος. Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το ωράριο λειτουργίας της Τοπικής Οργανώσεως, τις εκδηλώσεις του κινήματος, καθώς και τις μηχανουργίες του συστήματος και των Μ.Μ. Εξαπατήσεως εναντίον μας. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον αποκλεισμό από όλα τα μέσα και την τρομοκρατία, με στόχο την παραπληροφόρηση, για να μην μπορεί ο λαός να ακούσει την φωνή της αληθείας. Τόνισε ότι παρόλα αυτά εμείς δίνουμε τον αγώνα πόρτα-πόρτα, για την γνωστοποίηση των θέσεων του κινήματος για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική ανασυγκρότηση.

Τον λόγο έλαβε πρώτα ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος θίγοντας το μεγάλο πρόβλημα των εθνικών θεμάτων όπου, όλοι διεκδικούν από την χώρα μας και ουδείς ενδιαφέρεται για το καλό του έθνους. Αναφέρθηκε στον θετικό αντίκτυπο που έχει η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ευρώπη και στον καθημερινό Αγώνα που δίνουν οι τρεις ευρωβουλευτές μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο εναντίον του καπιταλιστικού συστήματος, μαχόμενοι για την Ευρώπη των εθνών.

Στην συνέχεια την σκυτάλη έλαβε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος και εξήγησε το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τον λαό μας, την δυστυχία που υπάρχει γύρω μας και ανέλυσε ότι το αντίδοτο, που είναι οι θέσεις του κινήματος μας προς την ίαση και τον σωστό δρόμο, δηλαδή τον Αγώνα ώστε, να αποτινάξουμε τους εγχώριους προσκυνημένους πολιτικάντηδες και την άνοδο του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος, διότι μόνο έτσι θα επιλυθεί το ζήτημα αυτό, με μία κυβέρνηση εθνικιστική για την ευημερία του λάου.

Κατόπιν έλαβε τον λόγο ο βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς, τονίζοντας την αναγκαιότητα των εκλογικών αντιπρόσωπων, όποτε γίνουν οι εκλογές. Να μην αφήσουμε το σύστημα να πάρει ούτε μια ψήφο από το Κίνημα μας, διότι κάθε ψήφος στο κίνημα είναι πράξη ελευθερίας και ως γνωστό την ελευθερία την περιφρουρείς για να μην υπάρχει η παραμικρή απώλεια. Τόνισε ότι, δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία εκλογική συνεργασία, όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει ο Αρχηγός μας. Πορευόμαστε μόνοι εναντίον όλων, για την Πατρίδα, την Ελευθερία και την Δικαιοσύνη, με στυλοβάτη και οραματιστή μας τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Τελευταία έλαβε τον λόγο η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια θίγοντας το μέγα ζήτημα της υγείας των πολιτών. Ανέλυσε τις ερωτήσεις που καταθέτονται στο κοινοβούλιο για το, ανύπαρκτο για τους Έλληνες σύστημα υγείας, τις οποίες δεν απαντούν οι αρμόδιοι υπουργοί. Οι κυβερνώντες δεν απαντούν στις ερωτήσεις για το μεγάλο αυτό πρόβλημα και κωφεύουν εσκεμμένα διότι το έργο τους είναι να καταστρέφουν ως γνήσιοι αριστεροί που είναι. Στην συνέχεια έκανε τοποθέτηση για το τζαμί που κατασκευάζεται στο κέντρο των Αθηνών. Υπενθύμισε ότι δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του λάου μας και θίγει το θρησκευτικό συναίσθημα μας και ότι τα κονδύλια που δίνουν για το τζαμί, θα ήταν καλύτερα να τα διέθεταν για τον άπορο λαό μας, όπως κάνει η Χρυσή Αυγή από τους μισθούς των βουλευτών της.

Ανέλυσε τα βασικά ζητήματα εργασίας-υγείας-παιδείας- νεολαίας. Παρουσίασε το βιβλίο με το πολιτικό πρόγραμμα του κινήματος, το οποίο έχει εξαντληθεί και θα ανατυπωθεί παρά τις οικονομικές δυσχέρειες, που οφείλονται στον μηδενισμό της χρηματοδοτήσεως από το σύστημα. Ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας ότι, όλοι μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε θέσεις για τα προβλήματα που βιώνει ο λαός, αλλά δεν διαβάζουν το πρόγραμμά μας. Στο τέλος έγινε συζήτηση με τους παριστάμενους φίλους και ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fwtoreportaz-apo-thn-anoichth-politikh-enhmerwsh-ths-t.o.-ampelokhpwn#ixzz4W8ywA2Sk

Exit mobile version