Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την… αφρόκρεμα μαζεύει ο Μητσοτάκης στην ψευτοδεξιά: Τους πρώην υβριστές της ΝΔ και υμνητές του Τζέφρυ!

 

Ο νυν επικεφαλής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να δικαιώσει πλήρως τον πολιτικό χαρακτηρισμό «παλτό» που του έχει αποδώσει ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νίκος Μιχαλολιάκος.

 

Από την εξαιρετική στήλη «Περί πωλητικής» στην εφημερίδα «Δημοκρατία», την οποία επιμελείται ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος, αναδημοσιεύουμε το κείμενό του με τίτλο «Ανανεωτικός, κεντροδεξιός λιολιοπουλισμός» και υπότιτλο «Το 2009 πόνταρε τα ρέστα του στον ΓΑΠ. Ανένηψε. Έδωσε συνέντευξη. Θριάμβευσε. Εχρίσθη νέο και σημαίνον στέλεχος της Ν.Δ!», όπου αναγράφονται τα εξής:

«Ονομάζεται Νίκος Λιολιόπουλος. Είναι φέρελπις αγρότης από τη Μελίκη Ημαθίας. Το όνομά του ανακοινώθηκε στα 15 πρώτα του “μητρώου στελεχών” της Ν.Δ. Συμβολίζει την “ανανέωση”, διότι η επιλογή του έγινε κατόπιν συνεντεύξεως. Στις 24/9/2009 ο κ. Λιολιόπουλος διά του ιστολογίου του (nikoslioliopoulos.blogspot.gr) απηύθυνε μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπερασπιζόμενος παθιασμένα την πολιτική του ΓΑΠ, χαρακτηρίζοντάς τον πρωθυπουργό του Μνημονίου “τελευταία ελπίδα” και επιτιθέμενος συνολικά στα πεπραγμένα της Ν.Δ.

Απολαύστε μερικά αποσπάσματα: “Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη. Ακούω τον τελευταίο καιρό τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να κατηγορούν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι προσφεύγει όλο και περισσότερο, λέτε, στο λαϊκισμό και στην παροχολογία. Φαντάζει οξύμωρο να κατηγορούν για παροχολογία αυτοί που όπως όλοι θυμόμαστε πριν λίγα χρόνια έταζαν τα πάντα στους πάντες πριν ανέλθουν στην εξουσία, για να μην δώσουν τίποτα σχεδόν απ΄όσα έταζαν όταν βρέθηκαν να κυβερνούν, παρά μόνο στους λίγους, μόνο στους ισχυρούς.

Ακόμη πιο οξύμωρο φαντάζει σε όλους μας να μιλούν για λαϊκισμό αυτοί που χάιδεψαν ασύστολα τα αυτιά του λαού, καλλιεργώντας την μισαλλοδοξία καπηλευόμενοι ακόμη και τα ταπεινά του θρησκευτικά αισθήματα, πρωτοστατώντας στο ζήτημα των ταυτοτήτων βάζοντας την υπογραφή τους σε μια από τις μεγαλύτερες πληγές του δημοσίου βίου. Είναι επίσης άδικο να κατηγορείται για λαϊκισμό ένας άνθρωπος όπως ο Γ. Παπανδρέου, που έδωσε μάχες κόντρα σε λογικές χαϊδέματος αυτιών. […] Αν κάτι έχει ανάγκη αυτή η χώρα κ. Μητσοτάκη, είναι να μπει τέλος στην ασυδοσία των εχόντων. Πρέπει οπωσδήποτε να θεσπιστεί υψηλότατη φορολογία εισοδήματος αντίστοιχη με αυτή των δυτικών χωρών. Τα εισοδήματα ΟΛΑ πρέπει να φορολογούνται τουλάχιστον κατά 1/3 […]

Για όλα αυτά και πολλά ακόμη έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο Γιώργο Παπανδρέου. Ο Γιώργος έχει τη δύναμη και τη βούληση να το κάνει; Πιστεύουμε πως ναι. Και περιμένουμε να το αποδείξει. […] Δεν είναι όμως λαϊκισμός όλα τα παραπάνω, κ. Μητσοτάκη. Είναι η πραγματικότητα. Είναι η ανάγκη μας, είναι η ελπίδα μας. Ίσως, η τελευταία μας ελπίδα”. Καλορίζικη η μεταγραφή!».

Και όμως, αυτόν τον μέχρι προσφάτως υβριστή του κόμματός του και υμνητή (μέχρι αηδίας) του Γιωργάκη Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης τον δέχεται στη ΝΔ, ως δείγμα της «ανανέωσης» και του «νέου λόγου» που διέπει το κόμμα αυτό. Προφανώς, η περίπτωση του εν λόγω νέου στελέχους κίνησε το ενδιαφέρον του Μητσοτάκη εξαιτίας, συν τοις άλλοις, του «νέου πατριωτισμού» που εκφράζουν τα γραφόμενά του γύρω από το θέμα των ταυτοτήτων, το οποίο χαρακτηρίζει ως «μια από τις μεγαλύτερες πληγές του δημοσίου βίου».

Μετά τον κατηγορούμενο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη, τον γιο του Παπαντωνίου, τους υμνητές του Κεμάλ, Ρουβά και Ρέμο, τώρα ήρθε η σειρά και πρώην υβριστή της ΝΔ και φανατικού οπαδού του Τζέφρυ. Και εις ανώτερα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-pairnei-ws-nea-ajia-stelechh-prwhn-ubristes-ths-nd-kai-umnhtes#ixzz4W9BJLhNo

Exit mobile version