Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Άλλαξε ο Μανωλιός…»: Ο Μάρτιν Σουλτς φεύγει, ο Αντόνιο Ταγιάνι έρχεται

«Άλλαξε ο Μανωλιός…»: Ο Μάρτιν Σουλτς φεύγει, ο Αντόνιο Ταγιάνι έρχεται

Λένε πολλά για τον καινούργιο πρόεδρο της Ευρωβουλής, τον Ιταλό συντηρητικό Antonio Tajani του δεξιού κόμματος Forza Italia και στενό φίλο και συνεργάτη του Μπερλουσκόνι. Λένε πολλά όπως για το ότι τον ψήφισαν οι «ακροδεξιοί» στις χθεσινές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Στρασβούργο και τον ανέδειξαν νικητή έναντι του άλλου Ιταλού, του Σοσιαλιστή Gianni Pittella.

Αλλά δεν αληθεύει από αυτά τίποτε, διότι για τους Εθνικιστές καμία συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει με δεξιές παρατάξεις που με λύσσα σε όλη την Ευρώπη έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε κάθε τι εθνικιστικό. Είναι αυτοί που μας λένε ότι είμαστε δήθεν μαζί ενάντια της Αριστεράς, αλλά αποτελούν την άλλη όψη του ιδίου νομίσματος της καταστροφής της Ευρώπης.

Επίσης, δεν τον ψήφισαν ούτε οι πατριώτες της Λέγκα του Βορρά διότι αποτελεί τον εσωτερικό τους πολιτικό εχθρό.

Μιιλάμε για το Λαϊκό κόμμα που στις τάξεις του περιλαμβάνει προδότες, όπως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στυγνούς καπιταλιστές και τοκογλύφους διαφόρων εθνικοτήτων, που στόχος τους είναι να μετατρέψουν την Ευρώπη σε ένα απέραντο “hot spot” και να διαλύσουν την Εθνική ταυτότητα των λαών.

Από την άλλη οι σοσιαλδημοκράτες και κάθε αριστερό κατασκεύασμα κάνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα. Οπότε καταλαβαίνουμε την θλιβερή κατάσταση που βρίσκεται η Ευρωπαϊκή πολιτική που την διοικούν τέτοια άτομα.

Προεκλογικά και από τις δυο μεριές των υποψηφίων, δεχόμασταν προσβολές, ότι είναι ντροπή να δεχθεί κάποιος από τα δυο φαβορί  την ψήφο των κακών εθνικιστών και άλλα τέτοια φαιδρά. Για εμάς τους  Ευρωπαίους Εθνικιστές όλοι είναι αντιπαλοί  μας διότι οι επιλογές πλέον είναι μονάχα δυο: είτε μαζί είτε απέναντί μας!

Στην Ευρώπη που εμείς οραματιζόμαστε, τύποι σαν και αυτούς δεν έχουν θέση και θα πρέπει να φύγουν μαζί με τα εκατομμύρια εισβολείς που έχουν καταλάβει τις χώρες μας. Η Ευρώπη των Αξιών, της Τιμής και της Ταυτότητας ανήκει μόνο στους Εθνικιστές.

Κωνσταντίνος Μποβιάτσος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allaje-o-manwlios-allazoun-ta-proswpa-alla-ochi-h-ousia.-martin-schulz-feug#ixzz4W9Bbtusx

Exit mobile version