Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού που οδηγεί η ανοχή στους παρακρατικούς: Άνανδρη επίθεση σε διερχόμενο πολίτη στη Βέροια επειδή… τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!

Ιδού που οδηγεί η ανοχή στους παρακρατικούς: Άνανδρη επίθεση σε διερχόμενο πολίτη στη Βέροια επειδή... τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αναφερθεί εκτενώς στα γεγονότα της Βέροιας, όταν 150 κρανοφόροι και ροπαλοφόροι παρακρατικοί είχαν επιτεθεί, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, στα άδεια γραφεία της Τ.Ο. Ημαθίας τα ξημερώματα πριν από τα προγραμματισμένα εγκαίνια με σκοπό να τα ματαιώσουν.

Εν τέλει, βεβαίως, έκαναν μία τρύπα στο νερό και άσκησαν, για άλλη μία φορά, την «επαναστατική γυμναστική» τους σε τοίχους και παράθυρα. Όμως η ανοχή, αν όχι συνενοχή, των αρχών οδήγησε στην ασυδοσία και έτσι πριν από λίγη ώρα, την ώρα που τα γραφεία της Τ.Ο. Ημαθίας λειτουργούσαν κανονικότατα και με πλήθος κόσμου, οι παρακρατικοί επιτέθηκαν, με δολοφονικές προθέσεις, σε διερχόμενο πολίτη υπό την υποψία ότι αυτός μπορεί να ήταν Χρυσαυγίτης.

Απόδειξη για το γεγονός ότι η ανοχή οδήγησε στην αποθράσυνση η σύλληψη, ύστερα από αναγνώριση, δύο ατόμων, τα οποία είχαν πρωτοστατήσει στην παράνομη αντισυγκέντρωση και στους βανδαλισμούς που είχαν προηγηθεί προ ημερών. Ας το λάβουν υπόψη, λοιπόν, οι αρχές ότι η δράση των παρακρατικών όταν είναι πλήρως ανεξέλεγκτη μπορεί να έχει παρενέργειες. Κοινώς, ας μαζέψουν τα σκυλιά του παρακράτους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχουν και άλλες αναγνωρίσεις και συνεπώς εκκρεμούν και άλλες συλλήψεις θρασύδειλων παρακρατικών, εκτός και αν μέσα σε αυτούς υπάρχει κανάς υπουργικός γόνος και πάλι…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-pou-odhgei-h-anochh-stous-parakratikous-anandrh-epithesh-parakratikwn#ixzz4W9S73YtK

Exit mobile version