Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η παρέμβαση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στο δημοτικό σχολείο Περάματος ήταν καθ’ όλα νόμιμη και επιβεβλημένη, αφού έγινε μάλιστα κατόπιν προσκλήσεων των γονέων του εν λόγω σχολείου. Η απόπειρα επιβολής στο εν λόγω σχολείο των λαθροεισβολέων μουσουλμάνων από κάποιους που παρέκαμψαν σκόπιμα τα αρμόδια όργανα (Δημοτικό Συμβούλιο, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου Σχολείου) συνιστά αξιόποινη πράξη εκτός από ανθελληνική ενέργεια! Ο Νόμος (που δεν εφαρμόζεται) προβλέπει την απέλαση των παράνομων μεταναστών και όχι την ένταξη τους από τους αριστεριστές με την δεξιά τσέπη στο κάθε σχολείο που αυτοί θα αποφασίσουν! Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι Δημόσιοι Λειτουργοί έχουν ορκιστεί να τηρούν τους Νόμους και το Σύνταγμα και να προασπίζονται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και του Έθνους. Εύστοχα ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση και εύστοχα πρότεινε να τοποθετήσουν τα παιδιά αυτά σε σχολείο της Εκάλης. Η εποχή του έτσι θέλω των αριστερών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί…  Από εδώ και στο εξής θα συναντούν εμπόδια στα σχέδια τους, που είναι ανθελληνικά όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι καίνε την Ελληνική Σημαία.

Π.Μ. Δικηγόρος

Άπαξ προδότες, για πάντα προδότες οι κομμουνιστές: Αγκαλιά με το “ΚΚ Μακεδονίας” θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια από το πραξικόπημα των μπολσεβίκων

Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του καθεστωτικού ΣΚΑΪ, ο γνωστός για τις απόψεις του κατά της Χρυσής Αυγής δημοσιογράφος Μπογδάνος, έχυσε για ακόμα μια φορά δηλητήριο κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδας. Ανακάλυψε επεισόδια, βία και τραμπουκισμούς στην επίσκεψη του Βουλευτή Λαγού σε σχολείο του Περάματος προκειμένου να συμπαρασταθεί σε γονείς που δεν θέλουν στο σχολείο τους παιδιά λαθρομεταναστών. Στην χώρα των μνημονίων, την Ελλάδα των δοσίλογων Τσίπρα και Καμένου θέλουν τους βαριά φορολογούμενους Έλληνες να δέχονται χωρίς καμία αντίδραση τα παιδιά των λαθραίων και παράνομων ισλαμιστών στα Ελληνικά σχολεία. Μια σειρά ζητημάτων προκύπτουν από το πόσο είναι υγιή αυτά τα παιδιά μέχρι την κατάργηση της πρωινής προσευχής και των ορθόδοξων εικόνων από τα Ελληνικά σχολεία, επιβάλλοντας έτσι οι παράνομοι τα πιστεύω τους στους ντόπιους και νόμιμους. Έφτασε ο εν λόγω δημοσιογράφος στο σημείο να χαρακτηρίσει τις ήπιες αντιδράσεις των κατοίκων ως τραμπουκισμούς και να πει ότι κάποιες φορές όπως στην ψήφιση νέου εκλογικού νόμου η Χρυσή Αυγή είναι χρήσιμη στην κυβέρνηση. Είναι της αυτής κατευθυνόμενης συστημικής δημοσιογραφίας, που ρίχνει λάσπη στη Χρυσή Αυγή. Ένα να ξέρει και αυτός και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του. Η Χρυσή Αυγή έχει με το μέρος της το δίκιο, που είναι το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα της χώρας.

Με Τιμή, Μαρίνα Π., Αθήνα

Χρυσή Αυγή σε γειτονιές και δρόμους: Μεγάλη ενημερωτική δράση στην Καλλιθέα – Φωτορεπορτάζ

Και νέα επίθεση από τα κανάλια της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης. Το μόνο που δεν είπαν ήταν ότι οι χρυσαυγίτες πήγαν στο Πέραμα με τανκς και πέταγαν ρουκέτες στους δασκάλους και τους γονείς. Λέτε να μην έχει καμία σχέση με την αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής του πορίσματος για τους δανεισμούς των ΜΜΕ;  Ασφαλώς και δεν είπαν ότι  οι γονείς του σχολείου στο Πέραμα στην συντριπτική τους πλειοψηφία (86-0) ψήφισαν κατά της φοίτησης των παιδιών των λαθρομεταναστών στο σχολείο τους. Επίσης, μία δημοκρατική πρόταση της Χρυσής Αυγής: Χρήματα έχουν οι ΜΚΟ ας πάνε σε ιδιωτικά σχολεία μαζί με τα παιδιά των συριζαίων και των υπολοίπων πολιτικών απατεώνων που συγκυβερνούν. Έως εδώ ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των Ελλήνων.

Κωνσταντίνος Α.

Η Χούντα του Μνημονίου με… δημοκρατικές διαδικασίες προωθεί την επίταξη των ξενοδοχείων για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-19-ianouariou-2017#ixzz4WCh5kOcE

Exit mobile version