Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κακομαθημένη Λίντσεϊ Λόχαν, όταν δεν παραδίδει μαθήματα πολιτικής ορθότητας, «ασπάζεται» το Ισλάμ!

Η κακομαθημένη Λίντσεϊ Λόχαν, όταν δεν παραδίδει μαθήματα πολιτικής ορθότητας, «ασπάζεται» το Ισλάμ!

Το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, με τις χρόνιες εξαρτήσεις από το αλκοόλ και με μια συμπεριφορά που επιτελεί την επιτομή του κομπλεξισμού, φρόντισε να επανέλθει στην επικαιρότητα έστω και ως «μπόρα».

Ο λόγος για την εντελώς ατάλαντη ηθοποιό Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία σβήνοντας τις αναρτήσεις της στο Instagram έγραψε τον αραβικό χαιρετισμό «Αlaikum Salam», που σημαίνει «Να έχετε ειρήνη». Αυτή η κίνηση οδήγησε αρκετούς να εκτιμήσουν ότι η Λόχαν ασπάστηκε το Ισλάμ. Και το 2015 είχαν διαρρεύσει φήμες ότι είχε ασπαστεί το Ισλάμ, όταν φωτογραφήθηκε να κρατά ένα αντίγραφο του Κορανίου κατά την διάρκεια «κοινωνικής εργασίας» στο Μπρούκλιν.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ασπάστηκε όντως το Ισλάμ ή απλώς βρήκε έναν ακόμη τρόπο να αυτοδιαφημιστεί και να σπάσει την ανία που της προσφέρει η πλουσιοπάροχη ζωή της. Την ενθυμούμαστε, πάντως, όταν πριν από λίγο καιρό ερχόμενη στην Χώρα μας, έβριζε σαν θαμώνας της Τρούμπας τους πελάτες του μαγαζιού της στο οποίο γινόντουσαν εγκαίνια, ενώ έκανε και μαθήματα «πολιτικής ορθότητας» στον Ελληνικό Λαό, ότι θα πρέπει να είναι πιο φιλόξενος προς τους «πρόσφυγες»!

Ανεξαρτήτως του εάν το βαθύτατα συμπλεγματικό αυτό άτομο βρισκόταν (και πάλι) σε κατάσταση μέθης ή όχι, είχε (και συνεχίζει να έχει) «σώας τας φρένας» σε ό,τι αφορά την κλασική «αντιρατσιστική» αντίληψη των απανταχού πλουσίων της «σόου μπιζ». Δηλαδή, ότι «ο λαουτζίκος» (που θα έλεγε και ο Πρετεντέρης) είναι υποχρεωμένος να παραχωρεί τα πάντα στους «πρόσφυγες» και να συγκατοικεί μαζί τους αποδεχόμενος πλήρως τα ήθη και έθιμά τους, αλλά οι ανησυχούντες από τις βίλες και τα κότερά τους βαθύπλουτοι «ανθρωπιστές» να συμπάσχουν με τους «ταλαιπωρημένους πρόσφυγες» μόνο… πνευματικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kakomathhmenh-lintsei-lochan-otan-den-brizei-aspazetai-to-islam#ixzz4WChY7AwJ

Exit mobile version