Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H «ανανέωση» της ΝΔ στην πράξη: Λίγο πριν την ένταξή του σ’ αυτήν ο Ιάσωνας Φωτήλας

H «ανανέωση» της ΝΔ στην πράξη: Λίγο πριν την ένταξή του σ’ αυτήν ο Ιάσωνας Φωτήλας

«Ρεβάνς» στην μεταγραφή του Ιλχάν Αχμέτ και την επιστροφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου στο ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι επιχειρεί η ΝΔ, με την επικείμενη προσχώρηση του αποχωρήσαντα από το Ποτάμι βουλευτή, Ιάσωνα Φωτήλα.

 

 Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε καθεστωτική ιστοσελίδα: «Συνομιλία σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον ανεξάρτητο βουλευτή Ιάσωνα Φωτήλα στο περιθώριο της προ ημερησίας συζήτησης που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής.Μάλιστα, την σκυτάλη από τον πρόεδρο της ΝΔ πήρε ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης που συναντήθηκε με τον Ιάσωνα Φωτήλα στο εντευκτήριο της Βουλής και τα είπαν για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο ανεξάρτητος βουλευτής που προέρχεται από το Ποτάμι βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα».

Μπερδεύοντας το ποδόσφαιρο με την πολιτική, (και) ο Μητσοτάκης κάνει την «ανανέωση» της ΝΔ πραγματικότητα, μαζεύοντας στο κόμμα του άτομα τα οποία έφυγαν από την προηγούμενη κομματική τους στέγη αντιλαμβανόμενοι την όλη κατάσταση όπως τα ποντίκια που εγκαταλείπουν πρώτα το μισοβυθισμένο πλοίο.

Με κάτι τέτοια, ο νυν επικεφαλής της ΝΔ επιβεβαιώνει ξανά τον πολιτικό χαρακτηρισμό «παλτό» που αρκετά εύστοχα του έχει αποδοθεί από τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκο Μιχαλολιάκο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ananewsh-ths-nd-sthn-prajh-ligo-prin-thn-entajh-tou-s-authn-o-iaswnas-fwt#ixzz4WCiTPCIA

Exit mobile version