Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σπάσανε τα «προσφυγόπουλα» του Μητσοτάκη στην Παιανία: Άγριες συμπλοκές σε «κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων»

Τα σπάσανε τα «προσφυγόπουλα» του Μητσοτάκη στην Παιανία: Άγριες συμπλοκές σε «κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων»

Προ ολίγων ημερών ο Μητσοτάκης πήγε στην Παιανία και συγκεκριμένα στο Κέντρο Φιλοξενίας «Ελαία» και φωτογραφήθηκε περιχαρής με μαντράχαλους ισλαμιστές, που παριστάνουν τα «προσφυγόπουλα» και τα «παιδάκια», προσπαθώντας να αντιγράψει τον Τσίπρα και να προσελκύσει αριστερούς ψηφοφόρους στο αντεθνικό μόρφωμά του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις Μητσοτάκη από εκείνη την ημέρα:

Μετά την δακρύβρεχτη, λοιπόν, έκκληση του Μητσοτάκη να υπάρξει μία τέτοια δομή σε κάθε γειτονιά (εκτός από την δική του βεβαίως βεβαίως) είδαμε ότι χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο κέντρο έγιναν φοβερά επεισόδια όταν αφγανοί συνεπλάκησαν με πακιστανούς, χρησιμοποιώντας ξύλα, ρόπαλα, κατσαβίδια και ό,τι άλλο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.

Μιας και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τέτοια φαινόμενα είναι καθημερινά μεταξύ «παιδιών» και «προσφυγόπουλων» αναμένουμε την σχετική επιχειρηματολογία προκειμένου να στεγαστούν στα ίδια σχολεία με τα παιδιά των Ελλήνων και πώς θα διασφαλιστεί ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα υπάρξουν αύριο σε κάποιο δημοτικό σχολείο με μαντράχαλους να επιτίθενται σε 9χρονα Ελληνόπουλα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-spasane-ta-prosfugopoula-tou-mhtsotakh-sthn-paiania-agries-sumplokes-se#ixzz4WDMdfYSt

Exit mobile version