Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθεστωτικό ΜΜΕ αρνείται την Ιερή ιδιότητα της Μητέρας σε Ελληνίδα, επειδή έχει μη «πολιτικά ορθή» άποψη για τα «προσφυγόπουλα»

Καθεστωτικό ΜΜΕ αρνείται την Ιερή ιδιότητα της Μητέρας σε Ελληνίδα, επειδή έχει μη «πολιτικά ορθή» άποψη για τα «προσφυγόπουλα»

Η δημοσιογραφική αλητεία των καθεστωτικών ΜΜΕ εκφράζεται κατά καιρούς με διαφορετικές αναρτήσεις, οι οποίες όμως έχουν το ίδιο κοινό διαστρεβλωτικό περιεχόμενο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Newsit, το οποίο για πολλοστή φορά ξέβρασε τον βόθρο της «πολιτικής ορθότητας» με ανάρτηση του σχετικά με την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος για το θέμα των «προσφυγόπουλων».

Υπό τον τίτλο «“Γονιός” στο Πέραμα για τα προσφυγόπουλα: Ποιοι έκαψαν τις εκκλησίες μας;» γράφτηκαν τα εξής απίστευτα: «Μέσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος, μετά τα επεισόδια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, παρουσία του Γιάννη Λαγού και δεκάδων χρυσαυγιτών… Ήταν λίγα λεπτά, αφού η ταξίαρχος – αρμόδια για θέματα υγείας στη δομή φιλοξενίας του Σχιστού, διαβεβαίωνε ότι τα προσφυγόπουλα στο Σχιστό έχουν κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια.

Τον λόγο πήρε μία “μητέρα” μαθητή, ο οποίος φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο. Και η λέξη μητέρα, μπαίνει εντός εισαγωγικών, διότι είναι αδιανόητο για έναν γονιό να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για τα προσφυγόπουλα. Διότι προκαλεί τεράστια απορία και οργή ταυτόχρονα, το γεγονός ότι μία μάνα δεν είναι σε θέση να συμπονέσει αυτές τις αθώες ψυχές, που έχουν δικαίωμα στη μόρφωση, όπως το δικό της παιδί.

Ακόμα μεγαλύτερη οργή, προκαλεί το γεγονός πως υπήρχαν γονείς μέσα στην αίθουσα που την χειροκρότησαν. Και δυστυχώς, δεν ήταν λίγοι. “Αναγκάστηκαν παππάδες να βγάλουν τους σταυρούς τους για να προσφέρουν συσσίτιο στα παιδιά. Το είδαμε στα κανάλια… Το Κοράνι αναφέρει ότι “σκοτώνοντας έναν αλλόθρησκο ερχόμαστε πιο κοντά στον Μωάμεθ”. Θα μου πείτε είναι παιδάκια…”, είπε μεταξύ άλλων».

Τόσο η αλητεία όσο και το απίστευτο της υπόθεσης βρίσκεται στο γεγονός ότι το ανυπόγραφο άρθρο από κάποιο δημοσιογραφικό «σαΐνι» του περιβόητου Ευαγγελάτου (ή Εισαγγελάτου…) έφτασε στο ελεεινό σημείο να αμφισβητήσει την Ιερή ιδιότητα της Μητέρας (τοποθετώντας την λέξη σε εισαγωγικά), σε κάποια Ελληνίδα, επειδή αυτή εξέφρασε απόψεις αντίθετες μ΄αυτές που έχει επιβάλλει η «πολιτική ορθότητα». Κι ας ήταν εμπεριστατωμένη η άποψη της Μητέρας. Και ας προκάλεσε το χειροκρότημα της συντριπτικής πλειοψηφίας όσων παρακολουθούσαν την συνεδρίαση. Αυτά δεν έχουν καμία αξία για τον συγκεκριμένο “δημοσιογράφο”, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να προσβάλλει μια Ελληνίδα Μητέρα με τις ανοησίες του.

Βεβαίως, το τι «προκαλεί τεράστια απορία και οργή» δεν θα το αποφασίσει κανένας Ευαγγελάτος, καμιά Στεφανίδου και κανένας υπάλληλός τους. Σε γενικότερη γραμμή, δεν θα το αποφασίσει κανένας αδίστακτος κονδυλοφόρος των καθεστωτικών ΜΜΕ. Θα το αποφασίσουν μόνοι τους οι Έλληνες εκείνοι που ζουν στο πετσί τους την επιβαλλόμενη από το σύστημα υποχρεωτική συγκατοίκηση των παιδιών τους με τα «προσφυγόπουλα», χωρίς να επηρεάζονται από τις υστερικές κραυγές περιφρόνησης και μίσους που εκπέμπει η απέραντη δυσοσμία της σηπτικής δημοσιογραφικής παραπληροφόρησης.

Όλοι αυτοί, οι οποίοι κατοικούν σε υπερπολυτελείς και ευρύχωρες οικίες – βίλες και έχουν σε ασφαλή απόσταση πολλών χιλιομέτρων τους «πρόσφυγες», δεν δικαιούνται να εκφέρουν άποψη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Γονείς των Ελληνόπουλων χθες στο Πέραμα, την Αλεξάνδρεια, την Φιλιππιάδα, σήμερα στο Πέραμα και αύριο και σ΄άλλες περιοχές της Ελλάδας. Πολύ περισσότερο, δεν δικαιούνται να προσβάλλουν με τον πλέον εμετικό τρόπο τις Ελληνίδες Μητέρες που νοιάζονται για το Μέλλον των Παιδιών τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/athliothta-apo-kathestwtiko-mme.-arneitai-thn-ierh-ennoia-ths-mhteras-se-el#ixzz4WEhzSOI5

Exit mobile version