Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η ανθελληνική κυβέρνηση κόπτεται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Και αφήνει τον Έλληνα, έρμαιο της άθλιας ταξικής μνημονιακής της πολιτικής. Παράνομα, αυθαίρετα και αντιδημοκρατικά, στα μουλωχτά, στα κρυφά, εγκαθιστά παιδιά λαθρομεταναστών στο σχολείο. Με ύπουλες μεθοδεύσεις και παράνομες διαδικασίες, προωθεί την ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν σε Δημοτικά σχολεία της περιοχής. Και καθιστά τα παιδιά πειραματόζωα στο παιχνίδι κάποιων «αλληλέγγυων» που κονομάνε και στο όνομα μιας ψεύτικης δημοκρατίας. Και δεν ρωτά κανέναν γι’ αυτή της απόφαση χωρίς να ενημερώνει κανέναν. Κατά παράβαση του νόμου και επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν θέτει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως οφείλει, αλλά παίρνει την απόφαση για την εκτέλεση του σχεδίου εντελώς παράνομα και αυθαίρετα. Μυστικά δε, και μέρες πριν, ενημερώνει σχετικά δικούς της Διευθυντές και υπευθύνους του σχολείου. Σε απαίτηση γονέων να ενημερωθούν για το εάν τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι εμβολιασμένα, αρνείται (μέσω του Δντή), επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα. Και προωθεί έτσι αργά σταθερά το αντεθνικό της σχέδιο και αλλοιώνει μεταβάλλει βαθμιαία ραγδαία την ελληνορθόδοξη σύνθεση στον ελληνικό πληθυσμό. Για άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας ως όχημα τα συστημικά κανάλια, αποκρύβει την αλήθεια, και διασπείρει προπαγανδιστικά ψευδείς ειδήσεις κατά οιουδήποτε αντιδρά στα ύπουλα εθνομηδενιστικά σχέδια της. Η Χρυσή Αυγή υψώνοντας μόνη της την σημαία της εθνικής αντίστασης αγωνίζεται για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Σ.Δ.

Παρεμβάσεις Συναγωνιστών Καρακώστα και Σαχινίδη ενάντια στην ασυδοσία των πολυεθνικών – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Τι λαθρομετανάστης, τι λαθραναγνώστης, τι λαθροπατρίδας. Κάποιοι επιλέγουν να κατοικήσουν στην χώρα μας χωρίς καμιά υποχρέωση και χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τους Έλληνες. Απεναντίας δημιουργούν χιλιάδες προβλήματα με την βίαιη παρουσία τους στην καθημερινότητά του γηγενούς πληθυσμού. Από την άλλη ένας εσμός γενιτσάρων, παχυλά αμειβομένων επιβάλλουν βίαια την άποψη τους περί αφομοιώσεως  αλλόφυλων και εχθρικών πληθυσμών. Και για να τελειώνει κάποτε αυτό το παραμύθι. Είστε κομπλεξικοί διότι έχετε απόλυτη συναίσθηση της ασημαντότητάς σας. Τον καιρό που δίδασκαν και μεγαλουργούσαν ο Καβάφης και ο Παλαμάς, ο Κάλβος και ο Παπαδιαμάντης, ο Καζαντζάκης και ο Βάρναλης, ο Σεφέρης, ο Σικελιανός και τόσοι άλλοι ογκόλιθοι της λογοτεχνίας και της ποίησης, ούτε το μελάνι για να βρέξουν την πένα τους δεν θα σας εμπιστεύονταν. Αρκεί κανείς να κοιτάξει πίσω όσους κυβέρνησαν και πως χειρίστηκαν τα πάντα για να φτάσουμε στο σήμερα που όλα καταρρέουν και η πατρίδα κινδυνεύει σε όλους τους τομείς. Ασφαλώς όλα αυτά τα κάνετε διότι βρίσκετε και τα κάνετε, αλλά φυσάει και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Χάθηκε το δάσος και βάλτωσε ο τόπος. Χάθηκαν τα κυπαρίσσια και φούντωσαν τα καλάμια. Πέθαναν οι ποιητές μας και ξεπετάχτηκαν οι κριτικοί. Φτηνοί άνθρωποι, φτηνά γραψίματα.

Γ.Π.

Πόσο πιο νεοφιλελεύθερος να γίνει; Χέρι – χέρι με την Δράση η ψευτοδεξιά του Μητσοτάκη

Οι “πολιτικοί  αλήτες” προσφέρουν στον εμμονικό Σόιμπλε, την παράταση του “κόφτη”, την μείωση του αφορολόγητου και την επιπλέον μείωση των συντάξεων. Και με Σαμαρά και με Τσίπρα, χορτάσαμε όρκους ότι «του χρόνου» θα έχουμε ανάπτυξη και ότι όλα θα πάνε καλά. Αν δεν είναι αυτοί οι υποτακτικοί των τοκογλύφων του καπιταλισμού, οι προδότες και οι δολοφόνοι του λαού, ποιος είναι; Και όλα αυτά για να συνεχίσουν να είναι ξαπλωμένοι στις πολυθρόνες τους μετά την κούραση που τράβηξαν… σκίζοντας μνημόνια. Ντροπή σας πολιτικοί απατεώνες. Έφτασε η στιγμή να δώσουμε την δύναμη σε ανθρώπους που εννοούν αυτό που λένε, έντιμους και πατριώτες και υποστηρίζουν την συνέχεια της Ελλάδος. Είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία δίνει ένα ηρωικό αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Ελένη Ζαρούλια: Κρύβεται ο Τόσκας από τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής – Συνομιλεί μόνο με τους αναρχοκαθεστωτικούς των Εξαρχείων! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-20-ianouariou-2017#ixzz4WHzyn3gU

Exit mobile version