Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερη Ώρα: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων γονέων του Περάματος που αντιδρούν στο «πολυπολιτισμικό» σχολείο

Ελεύθερη Ώρα: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων γονέων του Περάματος που αντιδρούν στο «πολυπολιτισμικό» σχολείο

Γράφει η Βέτα Ανδρή

Θέλουνε… περισσότερα δικαιώματα για τα παιδιά των παράνομων μεταναστών, απ’ ό,τι για τα Ελληνόπουλα! Αυτό πήγε να γίνει στο Πέραμα, όπου όμως οι Έλληνες γονείς αντέδρασαν με συνέπεια να «σκούξουν» οι ψευτοπροοδευτικοί θολοκουλτουριάρηδες που μίλησαν για «ρατσισμό» κλπ., ενώ ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτός κατά των Ελλήνων!

Με το θέμα ασχολήθηκε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής του οποίου Ιωάννης Λαγός μετέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, κατόπιν προσκλήσεως εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο βουλευτής παρέμεινε στον χώρο του σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και τοποθετήθηκε καθαρά υπέρ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ χαρακτήρα της εκπαίδευσής μας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει το αίτημα της απόλυτης πλειοψηφίας του Συλλόγου, που με ψήφους 86-0 αποφάσισε πως δεν επιθυμεί την φοίτηση παιδιών από το Κέντρο Υποδοχής Σχιστού στο σχολείο τους. Καταδικάζουμε τα επεισόδια που προκάλεσαν εξωσχολικοί αριστεριστές, οι οποίοι μετέβησαν εσπευσμένα στον χώρο για να τρομοκρατήσουν τους γονείς και τους ανήλικους Έλληνες μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος. Καταδικάζουμε επίσης τους συκοφάντες των ΜΜΕ που ψευδολογούν σε βάρος του κόμματός μας: η παρουσία του βουλευτή μας και των γονέων που στάθηκαν στο πλευρό μας ήταν απολύτως ειρηνική. Μεγάλος αριθμός μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ήδη προβεί σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, με τις οποίες ξεκαθαρίζουν πως η παρουσία της Χρυσής Αυγής στον χώρο του σχολείου ήταν απολύτως ειρηνική και είχε σκοπό την στήριξη των αιτημάτων τους. Γιατί κανένα κανάλι δεν προβάλλει τις δηλώσεις αυτές»;

Ας δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Με ύπουλες μεθοδεύσεις και παράνομες διαδικασίες, η ανθελληνική κυβέρνηση προωθεί την ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής, δίχως να ρωτήσει αλλά ούτε και να ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό. Μετά από άτυπη και τυχαία ενημέρωση από μέλος του διδακτικού προσωπικού, οι γονείς κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκαν άμεσα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για αυτές τις κινήσεις.

Κατά παράβαση του νόμου, και επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις δημοκρατικές διαδικασίες, ο δήμαρχος της περιοχής δεν έθεσε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλε, αλλά πήρε την απόφαση για την εκτέλεση του σχεδίου μόνος του, εντελώς παράνομα και αυθαίρετα. Προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο ώστε να φέρουν στο σχολείο τα παιδιά των λαθρομεταναστών κρυφά, και ενώ η διευθύντρια και οι υπεύθυνοι του σχολείου ήταν ενημερωμένοι σχεδόν ένα μήνα πριν, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων λέγοντας ψευδώς πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχέδιο για το σχολείο τους. Όταν πλέον όλα έγιναν γνωστά, προσπάθησαν ξανά να κερδίσουν περισσότερο χρόνο ζητώντας από τους γονείς την δημιουργία σχετικής επιτροπής.

Σε απαίτηση των γονέων να δουν αποδείξεις πως τα παιδιά των λαθρομεταναστών είναι εμβολιασμένα, η διευθύντρια απάντησε πως δεν μπορεί να παρουσιάσει τα αντίστοιχα έγγραφα καθώς αποτελούν… προσωπικά δεδομένα! Και όμως, στην εγγραφή ενός Ελληνόπουλου στο σχολείο ζητάνε όχι μόνο φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας, αλλά και βεβαιώσεις από οδοντιάτρους και παιδίατρους, ώστε να πιστοποιήσουν την καλή υγεία του παιδιού.

Οι γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου, αρνούμενοι να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους, έδρασαν άμεσα θέτοντας το θέμα σε ψηφοφορία για να παραδώσουν το αποτέλεσμα στην διευθύντρια του σχολείου. Το αποτέλεσμα ήταν 86-0. Όλοι οι γονείς συμφώνησαν πως είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τα παιδιά μας πειραματόζωα στο παιχνίδι κάποιων «αλληλέγγυων» και στο όνομα μιας ψεύτικης δημοκρατίας που χαρακτηρίζει «ρατσιστή» όποιον υπερασπίζεται το αυτονόητο.

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός παρενέβη τηλεφωνικά στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος. Ο κ. Λαγός ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή βρέθηκε εκεί ειρηνικά ύστερα από πρόσκληση των Ελλήνων Γονέων, εν αντιθέσει με τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων που έλαμψαν δια της απουσίας τους. Σημείωσε πως κανένα επεισόδιο δεν προκλήθηκε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής και ότι οι Γονείς του δημοτικού σχολείου αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία 86-0 να μην επιτρέψουν την φοίτηση παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο. Τέλος, τόνισε πως για ακόμη μια φορά οργίασαν οι συκοφάντες κατά της Χρυσής Αυγής, την στιγμή που όλα τα ντοκουμέντα τους διαψεύδουν, ενώ θα μηνυθούν τόσο η διευθύντρια του σχολείου όσο και ο δήμαρχος για την απόφασή να τοποθετήσουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στο εν λόγω σχολείο δίχως καν να ενημερώσουν τους γονείς.

Στο σχολείο μετέβη, μαζί με τον Βουλευτή κ. Λαγό, και ο γνωστός δικηγόρος-ιστορικός ερευνητής και συνεργάτης της «Ε.Ω.» Φώτης Μπαμπάνης, ο οποίος μας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Μετέβην μαζί με τον Βουλευτή κ. Λαγό στην περιοχή του σχολείου, όπου κατά παράβαση κάθε νόμου και λογικής επιχειρείται όχι απλά η εξίσωση των παιδιών λαθρομεταναστών με τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών, αλλά το να έχουν αυτά περισσότερα δικαιώματα από τα ίδια τα Ελληνόπουλα! Σύμφωνα με τον νόμο, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση κάποιος, ή τα τέκνα του, που είναι στη χώρα ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Πρόκειται για άλλη μία απόπειρα της νεοταξικής κι ανθελληνικής κυβέρνησης των συριζαίων να παραβιάσουν βάναυσα τον νόμο, για να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία, αφελληνίζοντας και αποχριστιανοποιώντας τον τόπο μας… Δεν θα τους περάσει»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutherh-wra-h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-ellhnwn-gonewn-tou-peramatos-pou#ixzz4WMRzFIM7

Exit mobile version