Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ρόλο “λαϊκού δικαστηρίου” το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής για τα γεγονότα του Περάματος

Σε ρόλο “λαϊκού δικαστηρίου” το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής για τα γεγονότα του Περάματος

Στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής συζητήθηκε και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία «ψήφισμα καταδίκης εναντίον της Χρυσής Αυγής για επίθεση μελών της σε δημοτικό σχολείο του Νέου Ικονίου Περάματος»!

Η περιφερειακή αρχή πιστή στις στείρες ιδεοληψίες της και εξυπηρετώντας σκοπούς άθλιας μικροκομματικής σκοπιμότητας έκανε το χατίρι των απολιθωμένων μπολσεβίκων του ΚΚΕ και φρόντισε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αφού λοιπόν η κα Δούρου και η παρέα της… έλυσαν όλα τα προβλήματα των κατοίκων της περιφέρειας Αττικής, με απόλυτη μάλιστα συνέπεια στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, αποφάσισαν για άλλη μία φορά μαζί με τους θλιβερούς συνοδοιπόρους τους να παίξουν το χιλιοπαιγμένο έργο της μαύρης προπαγάνδας εναντίον μας.

Και αυτή την φορά βέβαια απέτυχαν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα γεγονός που εξηγεί γιατί οι παρατάξεις που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ επέλεξαν να απέχουν από την ψηφοφορία

Κατά την τοποθέτηση της παράταξης μας αναλύθηκαν με ακρίβεια και απτά στοιχεία τα όσα συνέβησαν την συγκεκριμένη ημέρα, γεγονότα βέβαια εκ διαμέτρου αντίθετα με όσα υιοθέτησαν πρόθυμα σχεδόν όλα τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης και το σύνολο του «συνταγματικού τόξου».

Τσάμπα κόπος λοιπόν για όλους αυτούς τους «μνημονιακούς καλοθελητές», ο λαός μας δεν μασάει πια το κουτόχορτο που του σερβίρουν και καμία μεθόδευση και σκευωρία δεν είναι δυνατόν να ανακόψει την ανοδική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος.

Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε!

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-rolo-laikou-dikasthriou-to-perifereiako-sumboulio-attikhs-gia-ta-gegonot#ixzz4WMTOxIt2

Exit mobile version