Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Oι τρομοκράτες δολοφόνοι του ISIS απειλούν να καταστρέψουν την Αγιά Σοφιά!

Oι τρομοκράτες δολοφόνοι του ISIS απειλούν να καταστρέψουν την Αγιά Σοφιά!

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα προκαλεί η είδηση της απειλής των τζιχαντιστών ότι θα καταστρέψουν το Αιώνιο Σύμβολο της Ορθοδοξίας, την Αγιά Σοφιά.

Το καθεστώς Ερντογάν θα πληρώσει ακριβά για τους τεμενάδες στους απίστους. Δεν υπάρχει Αγιά Σοφιά. Δεν υπάρχει Τοπ Καπί. Θα βρείτε συντρίμμια και σπασμένες εικόνες“. Τις απειλές του -που αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνουν και τον μεγάλο ναό της Χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία- εξαπολύει ξανά το Ισλαμικό Κράτος, θέτοντας στο στόχαστρό του τα χριστιανικά μνημεία της Τουρκίας του Ερντογάν και την (κοσμική και «δυτική») πόλη της Κωνσταντινούπολης.

Σε σχετικό βίντεο, το οποίο φέρεται να δημιουργήθηκε από τους τζιχαντιστές και αναρτήθηκε σε φιλικό προς αυτούς ιστότοπο στις 16 Ιανουαρίου, για να επικροτήσει την επίθεση της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ Reina, απειλεί με νέα επίθεση την Τουρκία, υπονοώντας πως στόχος θα γίνει και η Αγία Σοφία. «Βαμμένο στο αίμα. Πνιγμένο στην κάπνα. Και για χαλί, ένας θούριος όλο γλυκύτητα. Μόνο που οι ψάλτες θα ορκίζονται πίστη στην τζιχάντ» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ απεικονίζεται ένας μαυροφορεμένος κουκουλοφόρος να… προχωρά προς την Αγία Σοφία!

Στο βίντεο, διάρκειας περίπου 3,5 λεπτών, περιλαμβάνονται εικόνες από την πρόσφατη επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και από τις καταστροφές μνημείων από τους τζιχαντιστές στην Παλμύρα της Συρίας.

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι μια πραγματοποίηση της απειλής των τζιχαντιστών, για καταστροφή της Αγίας Σοφίας, ισοδυναμεί με ένα νέο, πολύ χειρότερο, θανατηφόρο χτύπημα στην Ιστορία και τον Πολιτισμό, καθώς ο Ναός της Χριστιανοσύνης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Δοξασμένης, μέσα στον Χρόνο, Ελληνικής πορείας και αναμφίβολα ένα από τα σημαντικά Μνημεία του.

Μια Αγιά Σοφιά, η οποία παραμένει έρμαιο ανάμεσα στις απειλές τόσο του Ερντογάν για την μετατροπή της εκ νέου σε τζαμί όσο και των τζιχαντιστών για γκρέμισμά της, καθώς το «Ελληνικό» κράτος δεν ενδιαφέρεται, έστω και  ελάχιστα, για την τύχη της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-isis-apeilei-na-katastrepsei-thn-agia-sofia#ixzz4WMUx3K2t

Exit mobile version