Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σκυλακάκης το 2014 κατήγγειλε την ΝΔ για τα υπέρογκα χρέη της – Τώρα είναι με τον Μητσοτάκη…

Ο Σκυλακάκης το 2014 κατήγγειλε την ΝΔ για τα υπέρογκα χρέη της - Τώρα είναι με τον Μητσοτάκη...

Η ένταξη του νεοφιλελεύθερου μορφώματος της Δράσης στη ΝΔ είναι ολοφάνερο ότι οδηγεί στην ολοκλήρωση της νεοφιλελεύθερης μεταστροφής της τελευταίας. Αυτό οδηγεί στα κατάλληλα πολιτικά συμπεράσματα για το πώς πρόκειται να φερθεί η ΝΔ στην περίπτωση κατά την οποία θα κληθεί να ασκήσει την εξουσία.

Προκαλεί, όμως, εντύπωση το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης έχει μια γενικότερη στάση να φέρνει ως μεταγραφή στο κόμμα του διάφορους τύπους, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν πει τα χειρότερα για τη ΝΔ. Μετά την περίπτωση Λιολιόπουλου, έρχεται τώρα αυτή του Σκυλακάκη, ο οποίος το 2014, ενόψει των τότε ευρωεκλογών, είχε κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα και εργασία για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τότε που υποτίθεται ότι είχε ξεκόψει για πάντα με τη ΝΔ. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και σχετικό βίντεο διάρκειας 5 λεπτών με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Σπάστε τον νόμο της σιωπής για τα χρέη ΝΔ – ΠΑΣΟΚ».

Με δεδομένο ότι τα όσα υποστήριζε τότε ο Σκυλακάκης αντικατοπτρίζουν την αλήθεια για τα υπέρογκα χρέη της ΝΔ, τι συνέβη και τώρα εντάσσεται στο καταχρεωμένο κόμμα της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης»; Το ζήτημα, εννοείται ότι έχει τεράστια ηθική και πολιτική σημασία.

Αν ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι με τέτοια πολιτικά μηδενικά έχει την δυνατότητα διεύρυνσης της ευρισκόμενης εδώ και πολύ καιρό σε στάσιμη θέση ΝΔ, τότε όχι μόνο πλανάται πλάνην οικτράν, αλλά δικαιώνει, για μια ακόμη φορά, τον χαρακτηρισμό του «παλτού», που πολύ σωστά του έχει αποδοθεί από τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-skulakakhs-kathggeile-to-2014-th-nd-gia-ta-uperogka-chreh-ths.-twra-epibr#ixzz4WOdYrDb9

Exit mobile version