Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα χνάρια του αρχισκευωρού: Άνοιγμα μετεκλογικής συνεργασίας του Μητσοτάκη προς το κλεφτοΠασόκ

Στα χνάρια του αρχισκευωρού: Άνοιγμα μετεκλογικής συνεργασίας του Μητσοτάκη προς το κλεφτοΠασόκ

Αμετανόητος συνεχιστής των πολιτικών του Σαμαρά, με την συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην Βουλή και επαναλαμβάνοντας το (υποτιθέμενο) αίτημά του για εκλογές (τις οποίες στην πραγματικότητα θέλει να αποφύγει), ο νυν αρχηγός της ΝΔ τόνισε ότι «Οι εκλογές δεν είναι πρόβλημα. Είναι μέρος της λύσης του προβλήματος. Η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση να υλοποιήσει την επιστροφή στην κανονικότητα», για να κάνει στην συνέχεια άνοιγμα στις υπόλοιπες «μεταρρυθμιστικές δυνάμεις» της αντιπολίτευσης και δη στο ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα συγκρούονται οι δυνάμεις του μέτρου και της λογικής με τις δυνάμεις της ανευθυνότητας και της αποτυχίας. Αυτή είναι η πραγματική διαχωριστική γραμμή και όλοι, κόμματα και πρόσωπα, κρίνονται από το πώς τοποθετούνται απέναντί της. Ουδετερότητα δεν υφίσταται. Και δεν επιτρέπεται να υφίσταται» ανέφερε με νόημα. «Κι αυτό», συνέχισε, «αφορά ιδιαίτερα κόμματα που παραμέρισαν το πολιτικό κόστος και, παρά τις διαφορές τους, συνεργάστηκαν για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Είναι σαφές ότι ο Μητσοτάκης «κλείνει το μάτι» στο ΠΑΣΟΚ για μια εκ νέου κυβερνητική συνεργασία μετά τις επόμενες εκλογές, προκειμένου να συνεχίσει η Χώρα να κινείται αλυσοδεμένη στους ρυθμούς των Μνημονίων.

Η κίνηση αυτή, μάλιστα, του Μητσοτάκη λίγα μόλις 24ωρα μετά την ουσιαστική επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου, του αρχιτέκτονα της εισόδου της Ελλάδας στον εφιαλτικό κύκλο των Μνημονίων, είναι ενδεικτική της ολοφάνερης πρόθεσής του να επαναφέρει μετεκλογικά την αμαρτωλή συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, η οποία τόσα δεινά προκάλεσε στον Τόπο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoigma-meteklogikhs-sunergasias-tou-mhtsotakh-pros-to-kleftopasok#ixzz4WQtTjRRn

Exit mobile version