Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης ως πιστός ακόλουθος της «πολιτικής ορθότητας»

Ο Μητσοτάκης ως πιστός ακόλουθος της «πολιτικής ορθότητας»

Το ζητούμενο στις γνωστές «ομοφοβικές» δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου δεν αποτελεί το ότι ο νυν αρχηγός του Κυριάκος Μητσοτάκης του «τράβηξε τ΄αυτί» τον «άδειασε» χαρακτηριστικά και τον υποχρέωσε σε μια αυτοεξευτελιστική απολογητική συγγνώμη.

Η ουσία βρίσκεται στο ότι η ΝΔ κινείται σε μόνιμη βάση στο δίκτυο της «πολιτικής ορθότητας», μη διαφοροποιημένη στο ελάχιστο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις υπόλοιπες δυνάμεις της αριστεράς. Η δήλωση, επί του θέματος, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρη και χαρακτηριστική: «Η δήλωση του κ. Γιακουμάτου ήταν ατυχής. Του ζήτησα να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη απ΄όσους έθιξε. Η ΝΔ δεν ανέχεται καμία διάκριση».

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Μητσοτάκης είναι απολύτως συνεπής στα όσα, ως ένας φιλελεύθερος κοσμοπολίτης, πρεσβεύει. Και αυτά φροντίζει να τα μετατρέπει σε πολιτική πρακτική, ως αρχηγός της ΝΔ πλέον. Ο «αντιρατσιστικός» νόμος, το τζαμί στο Βοτανικό και το σύμφωνο συμβίωσης αποτελούν μέρος των κοινών συναποφάσεων με τα υπόλοιπα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου». Στα πλαίσια αυτά συμπεριλαμβάνεται και το «άδειασμα» του Γιακουμάτου, ο οποίος με την απάντησή του εξευτέλισε ακόμη περισσότερο τον εαυτό του, σε σχέση με τα όσα είχε υποστηρίξει στην συνέντευξη του.

Βεβαίως, η «μη ανοχή» του Μητσοτάκη έχει επιλεκτικό χαρακτήρα. Μπορεί να  θίγεται αν κάποιος πει μη «πολιτικά ορθή» άποψη για τους ομοφυλοφίλους, να δίνει εντολή στο Γραφείο Τύπου του κόμματος να βγάζει ανακοίνωση συμπαράστασης (!) στην Τατιάνα Στεφανίδου, μπορεί να τίθεται απερίφραστα στο πλευρό των «προσφυγόπουλων» και να αγνοεί με τον πλέον προκλητικό τρόπο την αγωνία και την ανησυχία των γονέων των Ελλήνων μαθητών, αλλά στην περίπτωση του πρώην (;) στενού συνεργάτη του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορείται για ένα πολύ βαρύ ηθικό και ποινικό παράπτωμα, αυτό της παιδεραστίας, όχι μόνο δεν τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το κόμμα ή έστω να τον παύσει απ΄αυτό μέχρι να ξεκαθαρίσει αν είναι ένοχος ή όχι, όχι μόνο του έδωσε την δυνατότητα να δηλώσει ότι αυτός είναι που σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ, αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι όχι μόνο ο Γεωργιάδης παραμένει «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη, αλλά θα είναι και υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών.

Δημοσιεύματα τα οποία ο Μητσοτάκης δεν έχει διαψεύσει, με ό,τι συνεπάγεται αυτό ηθικά και πολιτικά. Ούτε, βεβαίως, έδιωξε ποτέ από κοντά του εκείνον τον στενό συνεργάτη που δικαιολογούσε την πρόθεση των τούρκων να μετατρέψουν ξανά σε τζαμί την Αγιά Σοφιά! Ο Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι το πέρασμά του από την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ μόνο τυχαίο δεν ήταν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-ws-pistos-akolouthos-ths-politikhs-orthothtas#ixzz4WVvt64GA

Exit mobile version