Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: αλβανοί λήστεψαν πακιστανό και τον πέταξαν από τον τρίτο όροφο

Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: αλβανοί λήστεψαν πακιστανό και τον πέταξαν από τον τρίτο όροφο

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για ρατσιστικές επιθέσεις… Συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 30χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, στην περιοχή των Πατησίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ο συλληφθείς, μαζί με έναν συνεργό του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, προσέγγισαν έναν Πακιστανό, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην περιοχή της Ομόνοιας, και τον έπεισαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμά του, δήθεν για κάνουν έρευνα. Μόλις έφθασαν στο διαμέρισμα, τον έδεσαν με χειροπέδες στο καλοριφέρ και αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα.

Σε κάποια φάση, ο Πακιστανός κατάλαβε ότι οι δράστες δεν είναι αστυνομικοί κι άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε του έβγαλαν τις χειροπέδες και τον πέταξαν από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με πρόθεση να τον σκοτώσουν. Ο άτυχος άνδρας έπεσε σε ταράτσα διπλανό κτιρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και στη λεκάνη.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-oi-ratsistikes-epitheseis-albanoi-lhstepsan-pakistano-kai-ton-petajan#ixzz4WWbTc89T

Exit mobile version