Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζιχάντ της Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντίον του Εθνικισμού: Οι υποστηρικτές των κανίβαλων ισλαμιστών στη Συρία αναλαμβάνουν δράση στην Ευρώπη!

Τζιχάντ της Νέας Τάξης Πραγμάτων εναντίον του Εθνικισμού: Οι υποστηρικτές των κανίβαλων ισλαμιστών στη Συρία αναλαμβάνουν δράση στην Ευρώπη!

Χαλεποί καιροί για νεοταξικούς και την προπαγάνδα τους. Αυτό αποτυπωνόταν και στο δακρύβρεχτο άρθρο του πλουτοκράτη Σόρος που αναδημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα» με τίτλο «Η Ανοιχτή Κοινωνία κινδυνεύει» και φυσικά οι υπό αυτόν χρηματοδοτούμενες οργανώσεις δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν απαθής στο κάλεσμα.

Έτσι, η οργάνωση Avaaz.org που υποτίθεται ότι χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από τα «μέλη» της, έχει στείλει πολεμικό κάλεσμα, στο οποίο καλεί για κλιμάκωση των δραστηριοτήτων της, λόγω της επέλασης των Εθνικιστών παγκοσμίως.

Προτού σας παραθέσουμε το δελτίο τύπου που αποστέλλεται σε εκατοντάδες χιλιάδες παραλήπτες σε ολόκληρη την Ελλάδας, ας πούμε δύο λόγια για την εν λόγω οργάνωση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους σχετικά με την παρέμβασή τους στη Συρία «πριν ακόμη επιτραπεί στα διεθνή ΜΜΕ να εισέλθουν στη χώρα, 60.000 από εμάς συγκεντρώσαμε και στείλαμε στους διαδηλωτές εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια και εξοπλισμό επικοινωνιών, δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο δημοσιογραφίας των πολιτών για να σταματήσουμε τη συσκότιση της πληροφόρησης των βιαιοπραγιών του Άσαντ από τον ίδιο, το οποίο απέδωσε δεκάδες χιλιάδες ειδήσεις και άρθρα». Κοινώς υπερηφανεύονται πως ήταν από τους πρώτους υποστηρικτές των κανίβαλων τζιχαντιστών που μάχονται εναντίον του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία.

Παρότι η οργάνωση κρύβεται πίσω από την «χρηματοδότηση από τα μέλη», προκειμένου να αποκρύψει τους πραγματικούς «χειριστές» πίσω από τις μαριονέτες, όμως η πραγματικότητα είναι… ελαφρά διαφορετική καθότι σύμφωνα με την δήλωση του Foundation to Promote Open Society του προαναφερθέντος George Soros προς το αμερικανικό Department of Treasury, από όπου και βλέπετε φωτογραφία, η χορηγία προς το Avaaz.org ανήλθε στα 600.000$!

Όσον αφορά την δράση τους στην Ελλάδα η Avaaz ισχυρίζεται ότι«Συγκεντρώσαμε εκατομμύρια ευρώ για αποστολές θαλάσσιας διάσωσης και προγράμματα προστασίας από το βαρύ χειμώνα, και πιέσαμε ακατάπαυστα τις κυβερνήσεις για να υιοθετήσουν ανθρώπινες πολιτικές… Χιλιάδες από εμάς μάλιστα δηλώσαμε εθελοντές και φιλοξενήσαμε πρόσφυγες στα σπίτια και τις γειτονιές μας! Όταν ο αριθμός των απελπισμένων προσφύγων που επιβιβάζονται σε θανατηφόρες βάρκες για την Ευρώπη εκτοξεύθηκε το 2015, το κίνημά μας συγκέντρωσε 500.000$ για να στηρίξει την πιο αποτελεσματική ιδιωτική επιχείρηση διάσωσης στη Μεσόγειο, τον Υπεράκτιο Σταθμό Βοήθειας Μεταναστών (MOAS). »

Από αυτούς τους ισχυρισμούς αληθεύει μονάχα ένας. Προφανώς και προγράμματα προστασίας από το βαρύ χειμώνα δεν υπήρξαν, αλλιώς δεν θα βλέπαμε τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ ότι «ξεπαγιάζουν οι πρόσφυγες», ούτε κανείς «αλληλέγγυος» πήρε πρόσφυγες στο σπίτι του. Αυτό που αληθεύει είναι ότι στήθηκε «ιδιωτική επιχείρηση διάσωσης στη Μεσόγειο» με πλωτά σκάφη που υπό την ανοχή του Καμμένου παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία.

Αφότου καταλάβαμε, λοιπόν, ποιοί είναι αυτοί που εκδίδουν το δελτίο τύπου, πάμε να δούμε και τι λέει ακριβώς αυτό:

«Το όνειρο της Χρυσής Αυγής

Σε 48 ώρες οι φασίστες θα εδραιώσουν το κίνημά τους.

Μια μέρα μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, οι ηγέτες της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς συναντιούνται σε μια απομακρυσμένη γερμανική πόλη για να βρουν τρόπους να σαρώσουν την ήπειρο με την ίδια πολιτική μίσους που χρησιμοποίησε ο Τραμπ.

Είναι ισχυροί και κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Ξεκινώντας σήμερα, πρέπει να φτιάξουμε το δικό μας κίνημα για να αναμετρηθούμε ισάξια μαζί τους — πριν είναι πολύ αργά. Διακυβεύεται το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον του πλανήτη μας.

Νομίζεις ότι δεν μπορεί να συμβεί στον τόπο σου; Όλοι πιστεύαμε ότι ο Τραμπ ήταν ένα αστείο. Τώρα όμως έχει γίνει ζωντανός εφιάλτης με πυρηνικά όπλα στα χέρια του.

Το Avaaz είναι το ακριβώς αντίθετο των εθνικιστών και βρισκόμαστε παντού. Στην Ελλάδα οργανώσαμε την πρώτη μαζική έκκληση για να ξεκινήσει δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και στις εκλογές των ΗΠΑ κινητοποιήσαμε πάνω από 2 εκατ. ψηφοφόρους σε πολιτείες-κλειδιά. Αυτά όμως δεν ήταν αρκετά. Για να κερδίσουμε τις επόμενες μάχες, πρέπει να γίνουμε περισσότεροι και ισχυρότεροι.»

Εμείς απλώς να τους αφιερώσουμε ένα ποίημα του Κωστή Παλαμά που είναι τρομερά επίκαιρο:

Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!
Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί.

(Απ’ της μαυρίλας της αραχνίλας την αποθήκη
σε σκονισμένα γυαλιά κλεισμένο, παλιό κρασί,
των εκατό σου χρονών ανοίγω το αρχοντιλίκι
στου ήλιου το φέγγος, τι σε προσμένουν οι δυνατοί

ξανά σαν πάντα και για τη μάχη και για τη νίκη
να τους φτερώσεις το πάτημα τους όπου πατεί.
Σ’ εμέ -κελλάρης λυράρης είμαι,- σ’ εμένα ανήκει
να το κεράσω στα νέα ποτήρια το αρχαίο πιοτί).

Βοσκοί και σκύλοι, λώβα και ψώρα. Τα’ αρνιά; Μουζίκοι.
Ό λαός; Όνομα. Σκλάβος πλέμπας δούλα κ’ ή οργή,
Δίκη από πάνω θεία των αστόχαστων καταδίκη
και λογαριάζει και ξεπλερώνει όσο αν αργεί.

Τραγουδημένη κλεφτουριά, Γένος, αρματολίκι,
τα ξεγραμμένα και τα τριμμένα ψέματα, αχνοί,
Ιδέα βυζάχτρα των τετρακόσιων χρόνων, η φρίκη
τώρα, το μάθημα των Ελλήνων ως χτες, εσύ

του ραγιά μάνα βιβλικό, πλάσμα ορφικό, Ευρυδίκη,
του πανελλήνιου μεγαλονείρου χρυσοπηγή,
μας τον καθρέφτιζες μέσ’ στης Πόλης τό βασιλίκι
τον ξυπνημένο Μαρμαρωμένο, κυνηγητή

του Ισλάμ. Ή Θράκη προικιό του, ώ δόξα! Και απανωπροίκι
μια Ελλάδα πάλε στην τουρκεμένην Ανατολή,
της Ιωνίας γλυκοξημέρωμα…. Οι λύκοι! Οι λύκοι!
κ’ οι βοσκοί ανάξιοι, λύκοι και οι σκύλοι κι οι αντρείοι δειλοί.

Στης Πολιτείας τη μάντρα οι λύκοι! Παντού είναι λύκοι!
Ξανά στα Τάρταρα Ίσκιος, του ψάλτη λατρεία κ’ εσύ.
Ψόφια όλη ή στάνη. Φέρτε να πιούμε, κούφιο νταηλίκι,
για το αποκάρωμα που μας πρέπει, κι όποιο κρασί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tzichant-ths-neas-tajhs-pragmatwn-enantion-tou-ethnikismou-oi-uposthriktes#ixzz4WWragPZz

Exit mobile version