Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Κομοτηνή, Ξάνθη, Πιερία

Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ομιλία, από τον Συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Γεώργιο Επιτήδειο. Ο συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα εξέφρασε τις ευχές του για μία νέα αγωνιστική χρονιά, υπογραμμίζοντας πως είναι η σειρά μας να αγωνισθούμε για ελευθερία και πατρίδα, σύμφωνα με την προσταγή των προγόνων μας.

Κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ο συναγωνιστής μίλησε για το σχέδιο του συστήματος να αφανιστεί ο φυλετικός χαρακτήρας της Ευρώπης, τονίζοντας πως οι έλληνες εθνικιστές καλούνται να κρατήσουν ζωντανή την φλόγα της φυλής. Έπειτα, συνέχισε στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα καθώς τα ποσοστά μας εκτινάσσονται, ενώ η συμμετοχή της νεολαίας στον αγώνα μας είναι μαζική.

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής σημείωσε πως οι ευρωπαϊκοί ηγέτες δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους κανέναν εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης. Το απόλυτο πρότυπο ηγέτη για εμάς, είναι αυτό του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, καθώς πληροί όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για μία κρίσιμη μάχη με τα αρπαχτικά της Ευρώπης των τοκογλύφων.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 οι Τοπικές Οργανώσεις Κομοτηνής και Ξάνθης του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αυγή για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (ΑΜ-Θ), πραγματοποίησαν κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε θερμό κλίμα μεταξύ των συναγωνιστών στα γραφεία του Κινήματος στην Κομοτηνή.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τους φίλους, υποστηρικτές και τα στελέχη του κινήματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στην μεγάλη δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, που φυσικά δεν παρουσιάζεται στα κανάλια και στις εφημερίδες αλλά και στην ανάγκη να προσέχουν όλοι οι φίλοι του κινήματος το ενδεχόμενο προβοκάτσιας για να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ψεύδη που διακινούνται περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με διάφορα κόμματα, πράγμα 100% αναληθές μιας και η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν όλα τα άλλα κόμματα της διαφθοράς και της παρακμής. Η Χρυσή Αυγή μόνη της θα παλέψει εναντίον όλων των κομμάτων που έφεραν την Ελλάδα στην καταστροφή και στην εξαθλίωση, θα νικήσει και θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Τέλος υπενθυμίστηκε πως την επόμενη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα γίνει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη η παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας, όπου όλοι οι φίλοι του κινήματος είναι προσκεκλημένοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn609#ixzz4WaDermCF

Exit mobile version