Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξώδικο του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού στην εφημερίδα «Αυγή» για τις συκοφαντίες σχετικά με τα γεγονότα στο Πέραμα

Εξώδικο του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού στην εφημερίδα «Αυγή» για τις συκοφαντίες σχετικά με τα γεγονότα στο Πέραμα

Η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής από κοινού με τους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Περάματος «έτσουξε» πολύ το σύστημα προκαλώντας ένα κύμα συκοφαντικών, γελοίων δημοσιευμάτων, στα οποία γράφτηκαν πραγματικά απίθανα πράγματα, με σκοπό να πληγεί η Χρυσή Αυγή και η αντίσταση των Ελλήνων γονέων στις επιταγές της απολυταρχικής διακυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ.

Η εφημερίδα «Αυγή» που παρά την άνοδο του Σύριζα από το 4% στο 36% δεν κατάφερε να αυξήσει ούτε κατά ένα φύλλο την κυκλοφορία της, καταφέρθηκε με ακραίους συκοφαντικούς ισχυρισμούς, δίνοντας το σήμα και την κατεύθυνση στα υπόλοιπα κομματικά μέσα να επαναλάβουν τα ψέμματά της.

Ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ως πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της αλήθειας, απέστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα ζητώντας να πάρουν πίσω τα ψέμματά τους, προτού επέμβει η Δικαιοσύνη και αναγκαστούν να το κάνουν.

Σας δημοσιεύουμε αποσπάσματα από το εξώδικο που έστειλε ο Συναγωνιστής μας στην εφημερίδα του Σύριζα:

Αναγκαζόμαστε να σας αποστείλουμε την παρούσα αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας σας “Η ΑΥΓΗ” στις 18 Ιανουαρίου 2017 στο έντυπο που κυκλοφόρησε αλλά και στην ηλεκτρονική σας σελίδα και σε άλλα όμοια και εξίσου δυσφημιστικά.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στον τίτλο

Ο Λαγός έδερνε δασκάλους ενώ την ίδια ώρα δικαζόταν…

Ρατσιστική επίθεση σε σχολείο *Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός μπούκαρε σε δημοτικό του Περάματος για να μην ενταχθούν προσφυγόπουλα * Δάσκαλοι και εκπρόσωποι φορέων δέχτηκαν κλωτσιές και μπουνιές από ομοϊδεάτες του. Αντί να βρίσκεται στο δικαστήριο και να δικάζεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, όπως του αποδίδει το κατηγορητήριο, μπούκαρε σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα με ομοϊδεάτες του και όλοι μαζί τραμπούκισαν άγρια δασκάλους και εκπροσώπους φορέων που εκείνη την ώρα ενημερώνονταν για την υποδοχή στο δημοτικό σχολείο της οδού Ικονίου 25-27 προσφυγόπουλων από το Σχιστό!

ΠΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και µε την ρητή επιφύλαξη παντός νοµίµου δικαιώµατος µου
ΣΑΣ  ΚΑΛΩ

Να ανακαλέσετε, εντός δύο (2) ηµερών από την κοινοποίηση της παρούσης µου προς εσάς, µε νέα ανάρτησή σας, στο ίδιο µέσο και στην ίδια θέση, το ανωτέρω ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα σας, το οποίο κυκλοφόρησε και αναρτήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017 και κάθε συναφές στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα µε την επωνυµία «www.avgi.gr» του οποίου η διαχείριση και ευθύνη ανήκει και σε Εσάς και το οποίο κείµενο βρίθει από ψευδείς, ανακριβείς και άκρως προσβλητικές αναφορές προς το πρόσωπό µου. Σε αντίθετη περίπτωση Σας δηλώνω ότι θα ασκήσω τα νόµιµα δικαιώµατά µου προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από τις ως άνω ψευδείς αναφορές Σας, µε την άσκηση, σε βάρος Σας, αγωγής για την καταβολή χρηµατικής ικανοποίησης και την κατάθεση εγκλήσεως για το αδίκηµα της συκοφαντικής δυσφήμησης κ.α. Με την επιφύλαξη κάθε νοµίµου δικαιώµατός µου, αρµόδιος δικαστικός επιµελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόµιµα την παρούσα προς αυτόν που απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόµιµες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejwdiko-tou-sunagwnisth-iwannh-lagou-sthn-efhmerida-augh-gia-tis-sukofantie#ixzz4WblUMirg

Exit mobile version