Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και άλλον βουλευτή του τελειωμένου Ποταμιού ετοιμάζεται να αρπάξει το κλεφτο-Πασόκ

Και άλλον βουλευτή του τελειωμένου Ποταμιού ετοιμάζεται να αρπάξει το κλεφτο-Πασόκ

«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» Η κλασσική αυτή ρήση ταιριάζει γάντι με την εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης που παρουσιάζει η άλλοτε ελπίδα των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης.

Ο λόγος, φυσικά, για το Ποτάμι, για το οποίο η μόνη απορία που υπάρχει πλέον είναι ποιος βουλευτής του εν λόγω μορφώματος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει. Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι αυτός θα είναι ο βουλευτής Λαρίσης Κώστας Μπαργιώτας, ο οποίος το Σάββατο είπε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η παγίωση ενός μικρού πολιτικού σχήματος που θα κινείται από εκλογές σε εκλογές μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην πολιτική ζωή της χώρας. Βασικός παράγοντας τόσο για τη δημοσκοπική  καθίζηση του Ποταμιού όσο και για τις απώλειες μελών, στελεχών και βουλευτών υπήρξε η αμφιθυμία η οποία χαρακτήριζε, και ακόμη χαρακτηρίζει, τη στάση του τόσο στο μείζον ζήτημα της σύγκλισης με τα κόμματα και στις κινήσεις του ευρύτερου χώρου όσο και στο θέμα αποσαφήνισης των στρατηγικών του επιλογών». 

Και για όποιον το θέλει και πιο λιανά προσέθεσε και το συμπέρασμά του. Ποιο είναι αυτό; «Δεν μπορεί να ευοδωθεί καμία ενωτική προσπάθεια χωρίς τη συνεργασία και τη σύγκλιση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το Ποτάμι και τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου» και το «οργανωτικό σχήμα της ΔΗΣΥ, παρά τις αδυναμίες, μπορεί να αποτελέσει μια βιώσιμη ενδιάμεση λύση στον δρόμο για τη δημιουργία ενός ενιαίου πολιτικού φορέα».

Πώς συνοψίζονται όλα αυτά;  Ότι θα είναι ο επόμενος «ποντικός» που θα εγκαταλείψει το βυθιζόμενο καράβι του αποτυχημένου πολιτικάντη Θεοδωράκη και θα αναζητήσει το σωσίβιό του στο εκλογικό μόρφωμα που έχει ετοιμάσει το ΠΑΣΟΚ. Αν συμβεί αυτό, ας… χαρούν στο ΠΑΣΟΚ την κατοχύρωση της «τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης» μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Γιατί όταν πραγματοποιηθούν αυτές, θα μιλήσει ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος θα αποφασίσει για μια ακόμη φορά να στείλει το ΠΑΣΟΚ και τους φτωχούς συγγενείς που θα πλαισιώνουν το εκλογικό του μόρφωμα να βλέπει την πλάτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-allon-bouleuth-tou-teleiwmenou-potamiou-etoimazetai-na-arpajei-to-pasok#ixzz4Wcs7VA92

Exit mobile version