Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Στο πρώην Κέντρο Υγείας διαμένουν γιατροί και νοσηλευτές στην Σαντορίνη!

Αν και πολυδιαφημιζόμενο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το νοσοκομείο Σαντορίνης αποδεικνύεται ένα ακόμη φιάσκο, καθώς ακόμη και το ελάχιστο ιατρικό προσωπικό που έχει απομείνει αναγκάζεται να διανυκτερεύει στις εγκαταστάσεις του πρώην Κέντρου Υγείας του νησιού, δημιουργώντας μια τριτοκοσμική εικόνα.

Έχοντας ήδη αποχωρήσει ένας νεφρολόγος, δύο γενικοί ιατροί, ένας οφθαλμίατρος και μια καρδιολόγος, δύο γενικοί χειρουργοί και δύο ορθοπεδικοί, και με την απουσία αξονικού τομογράφου είναι πλέον εμφανής η υπολειτουργία του περίφημου νοσοκομείου Σαντορίνης. Παράλληλα, ενώ ιατροί και νοσηλευτές είναι ελάχιστοι, παρατηρείται μια αύξηση στον αριθμό του παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού, μάλιστα κάτω από νεφελώδεις συνθήκες.

Παραλείψεις, ασάφεια, ελλείψεις και διάλυση είναι οι εικόνες που δυστυχώς δεν χαρακτηρίζουν μόνο την συγκεκριμένη κατάσταση στην Σαντορίνη αλλά το σύνολο του χώρου της Υγείας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αποτελειώνει ένα διαλυμένο σύστημα υγείας το οποίο και κληρονόμησε από τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-sto-prwhn-kentro-ugeias-diamenoun-giatroi-kai-noshleutes-st#ixzz4Wfiqsfae

Exit mobile version