Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανύπαρκτη σοβαρότητα του ΚΚΕ και η μόνιμα προδοτική του στάση

Η ανύπαρκτη σοβαρότητα του ΚΚΕ και η μόνιμα προδοτική του στάση

Κατά κάποιο τρόπο, πρόκειται και για σύναξη «βρυκολάκων» και «φαντασμάτων του παρελθόντος». Ο λόγος για το σταλινικό απολίθωμα του ΚΚΕ, το οποίο διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας «Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Συνάντηση» με θέμα «100 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση. Καπιταλισμός – μονοπώλια – Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνουν μόνο κρίσεις, πολέμους, φτώχεια. Ο σοσιαλισμός επίκαιρος και αναγκαίος».

Δεν θα ασχοληθούμε με το φαιδρό περιεχόμενο των νοσταλγών της πιο εγκληματικής ιδεολογίας του 20ου αιώνα, αλλά με το γενικό «αλαλούμ» που διέκρινε την συγκεκριμένη μάζωξη, καθώς σε μια σειρά από χώρες συμμετείχαν περισσότερα του ενός κομμουνιστικά κόμματα ή οργανώσεις. Από Βουλγαρία, Γαλλία, Δανία, και Ρωσία συμμετείχαν από τρία κόμματα με το κομμουνιστικό στον τίτλο. Από Λευκορωσία και Ουκρανία συμμετέχουν αντίστοιχα από δύο κομμουνιστικά κόμματα.

Το ΚΚΕ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει και να συνομιλεί με δύο (!) ή και τρία (!!) κομμουνιστικά σχήματα απ’ άλλες χώρες, δείχνοντας την (ανύπαρκτη) σοβαρότητά του. Όσο για το ότι στην συνάντηση αυτή συμμετείχε το Κομμουνιστικό Κόμμα «Μακεδονίας» και το Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας, με ό,τι και όσα συνεπάγονται αυτά για τις άριστες σχέσεις του ΚΚΕ με τους σφετεριστές της Μακεδονίας ΜΑΣ και τους αμετανόητους νοσταλγούς του σφαγέα και βασανιστή των Βορειοηπειρωτών Ενβέρ Χότζα, απλώς δείχνει το απόλυτα μηδενικό περιεχόμενο στον πατριωτισμό αυτού του αιώνια προδοτικού παραρτήματος της αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anuparkth-sobarothta-tou-kke-kai-h-monima-prodotikh-tou-stash#ixzz4WfjgSPpj

Exit mobile version