Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεταγραφή… αεροδρομίου από τον Κυριάκο: Ο νεοφιλελεύθερος Φωτήλας στην ΝΔ

Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν λίγες μέρες για να κλείσει η… πολυαναμενόμενη μεταγραφή “αεροδρομίου” για την ψευτοδεξιά. Ο λόγος για την ενσωμάτωση του ελεύθερου – νεοφιλελεύθερου Φωτήλα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Το πρωί ο Φωτήλας, ο οποίος είχε διαγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο από το “Ποτάμι” συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έκλεισε η μεταγραφή.

Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε περιχαρής στην ακόλουθη δήλωση: «Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενωνόμαστε οι Έλληνες και βγαίνουμε από την κρίση… Στις ερχόμενες εκλογές – οποτεδήποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν – θα πρέπει να  ηττηθεί η  οικτρή πολιτική του κ. Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το πραγματικό δίλημμα θα είναι ξεκάθαρο: Συνέχιση του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης ή νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση;

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα δεν υπάρχει πολυτέλεια για μοναχικές πορείες. Απαιτείται κοινή συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων…».

Και όπου ακούτε συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, καταλαβαίνετε τι σημαίνει… Το νεοφιλελεύθερο πρόσημο για την ψευτοδεξιά του Κυριάκου μεγαλώνει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/metagrafh…-aerodromiou-apo-ton-kuriako-o-neofileleutheros-fwthlas-sthn-nd#ixzz4WhJjO4yn

Exit mobile version