Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Mε το έτσι θέλω επιβάλλουν στα παιδιά μας να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με «προσφυγόπουλα», χωρίς να μας ενημερώσουν, χωρίς να μας ρωτήσουν. Και όταν αντιδρούμε σε αυτήν την κατάφωρη αδικία μας αποκαλούν ρατσιστές. Εδώ καλά καλά τα παιδιά μας δεν μορφώνονται με το υπάρχον σύστημα εκπαίδευσης, φανταστείτε τι μόρφωση θα πάρουν εάν ο δάσκαλος-α αναγκάζεται να εστιάσει επάνω σε παιδιά, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την κουλτούρα μας, πόσο μάλλον με την γλώσσα μας. Και άντε να το προσπεράσουμε αυτό, πες ότι μαθαίνουν, με το θέμα της υγείας; Μου εγγυάται εμένα κάποιος ότι το παιδί μου δεν θα κολλήσει ηπατίτιδα; Ή ο,τι άλλη ασθένεια έχουν φέρει ή έχουν κολλήσει στα κέντρα φιλοξενίας; Όχι. Πρόσφατα είδαμε, αλβανούς στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους στον Ελληνικό Στρατό, να κάνουν το σήμα της “Μεγάλης Αλβανίας” με τα χέρια τους. Παιδιά που κατά τα άλλα μετείχαν της ελληνικής παιδείας, παιδιά που δήθεν έχουν αφομοιωθεί. Εγώ ένα πράγμα ξέρω, αν οι τότε κατατρεγμένοι αλβανοί από το καθεστώς χότζα συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, φανταστείτε τι καταστροφή επέρχεται με όλους αυτούς τους ισλαμιστές που δήθεν έρχονται για ένα καλύτερο μέλλον στην χώρα μας.

Μαρία, Λάρισα

Μεταγραφή… αεροδρομίου από τον Κυριάκο: Ο νεοφιλελεύθερος Φωτήλας στην ΝΔ

Συναγωνιστές, δεν λέω κάτι καινούριο, αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, επειδή είναι πολλές φορές που σε πνίγει το δίκιο. Είδα το απόγευμα πως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Η. Κασιδιάρης έκανε μια δήλωση από το περιστύλιο της βουλής για την εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια. Παρόλο που όλα τα κανάλια ήταν εκεί και μάλιστα ένας δημοσιογράφος του έκανε ερώτηση, την δήλωση δεν την είδα σε κανένα δελτίο ειδήσεων, εκτός αν μου ξέφυγε κάτι. Μα δεν ντρέπονται καθόλου πια αυτοί οι εντεταλμένοι καναλάρχες; Και δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς ούτε και η τελευταία. Αποκλείουν και φιμώνουν συστηματικά το τρίτο κόμμα της Χώρας, επειδή τους πονάνε οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής. Δεν πειράζει, έχουν γνώση οι φύλακες…. Ο Ελληνικός Λαός θα σας στείλει στα αζήτητα μαζί με τα αφεντικά σας, τους υποτακτικούς πολιτικάντηδες.

Γ. Π.

ΚΟΥΙΖ: Ποιος καθορίζει τι θα προβάλλουν τα ΜΜΕ για την δίκη της Χρυσής Αυγής;

Τιμή στους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων! Τι θα κάνει η “ελληνική” Βουλή; Θα στείλει αντιπροσωπεία βουλευτών στα Ίμια να καταθέσει στεφάνι και να υψώσει περήφανα την Ελληνική Σημαία στον τόπο θυσίας του Βλαχάκου, του Καραθανάση και του Γιαλοψού; Ο Αρχηγός μας ξεμπρόστιασε όλους τους πολιτικάντηδες με την πρότασή του και προφανώς επειδή τους εξέθεσε για ακόμη μια φορά, αυτοί επέλεξαν να μην… ακούσουν! Οι ψυχές των Ηρώων μας ζητούν δικαίωση και εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι που για ακόμη μια φορά θα τους τιμήσουμε όπως αξίζει σε όλους τους Ήρωες του Έθνους. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Λ. Θ.

Γιατί άραγε τα «προσφυγόπουλα» φοιτούν μόνο σε σχολεία λαϊκών περιοχών;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-25-ianouariou-2017#ixzz4Wkw0gk00

Exit mobile version