Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Ξάνθη

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου κλιμάκιων συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα καταστήματα και τα καφέ της κεντρικής πλατείας Θέρμης μοιράζοντας εκατοντάδες φυλλάδια και φύλλα των εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ.

Η υποδοχή των συναγωνιστών ήταν παραπάνω από εγκάρδια και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που δόθηκε η ευκαιρία σε συζητήσεις να εξηγηθούν τα όσα παραπλανητικά λέγονται μέσα από τα μνημονιακά μέσα ενημέρωσης για το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν εμπιστεύεται τα «μεγάλα» μέσα ενημέρωσης και ότι επιλέγει ως πηγή ενημέρωσης του το διαδίκτυο.

Ελεύθερος από προκαταλήψεις και μακριά από την παραφιλολογία του κατεστημένου, γνωρίζει και διαδίδει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής χωρίς ενοχές, αναγνωρίζοντας σε αυτή τη μοναδική δύναμη αντίστασης ενάντια στη τυραννία των μνημονίων. Η συγκεκριμένη δράση είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των εκδηλώσεων και παρεμβάσεων εντός κι εκτός βουλής με τελικό στόχο την ανάληψη της εξουσίας από μία πραγματικά εθνική κυβέρνηση.

Ενημερωτική δράση από συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn611#ixzz4WkxBJcA3

Exit mobile version