Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνικό θράσος από αλβανό βουλευτή εναντίον της Πατρίδας μας

Ανθελληνικό θράσος από αλβανό βουλευτή εναντίον της Πατρίδας μας

Την ώρα που στην δημοσιότητα έρχονται και νέες φωτογραφίες με οπλίτες του Ελληνικού Στρατού αλβανικής καταγωγής να σχηματίζουν τον αετό της αλβανικής σημαίας, η χώρα αυτή προχωρεί σε μια νέα ανθελληνική έξαρση. Ο αλβανός βουλευτής Πύρο Λουτάι, εξαπολύει επίθεση εναντίον της Χώρας μας, με αφορμή τις προκλητικές φωτογραφίες των συγκεκριμένων στρατιωτών και την αντιμετώπιση που αυτοί είχαν από την Ελληνική πλευρά.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια Αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας…».

Η κατάλληλη απάντηση στην θρασύτητα του αλβανού βουλευτή είναι οι ρήσεις «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και «Κοίτα ποιος μιλάει». Το αλβανικό κράτος, ακόμα και επί «δημοκρατίας» συνεχίζει να παραβιάζει τα στοιχειώδη δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο αυτό επί 3000 έτη και δεν είναι «φυτευτοί», όπως οι σημερινοί αλβανοί. Χαιρόμαστε, πάντως, που ο ανιστόρητος και αναιδής αλβανός ομολογεί, επί της ουσίας, ότι Έλληνες Βορειοηπειρώτες δεν υπάρχουν μόνο στην περιβόητη «μειονοτική ζώνη» που είχε θεσπίσει ο δικτάτορας Ενβέρ Χότζα και του οποίου το έργο συνεχίζουν οι «δημοκράτες» διάδοχοί του.

Αυτό το «κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας…» αποτελεί σαφή παραδοχή ότι Ελληνικής καταγωγής κάτοικοι του δημιουργημένου από τις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής κρατιδίου της Αλβανίας βρίσκονται σ’ όλη την επικράτεια της συγκεκριμένης χώρας.

Όσο για τα «παράπονά του» για την αντιμετώπιση των αλβανικής καταγωγής οπλιτών, η περίπτωση των οποίων αποτελεί την αποθέωση της απάτης της «πολιτικής ορθότητας» και της πλήρους διαστρέβλωσης του νοήματος της γνωστής ρήσης του Ισοκράτη για την Ελληνική παιδεία, αν υπήρχε ένα πραγματικά Εθνικό Κράτος θα τους έστελνε με συνοπτικές διαδικασίες απέλασης πίσω στην Αλβανία όλους αυτούς τους μη Έλληνες, ούτε στην καταγωγή ούτε στην συνείδηση, προκειμένου να κλαίνε από κοινού μαζί του την μοίρα τους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhsh-apo-albano-bouleuth-enantion-ths-elladas-alla-kai-omologia-tou#ixzz4WnT29l4u

Exit mobile version