Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “πατερούλης” Στάλιν και τα εγχώρια ορφανά του πίσω από τους σκοπιανούς που επιβουλεύονται την Μακεδονία μας

Ο “πατερούλης” Στάλιν και τα εγχώρια ορφανά του πίσω από τους σκοπιανούς που επιβουλεύονται την Μακεδονία μας

Ένα έγγραφο του 1950 της CIA αποχαρακτηρίστηκε και αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι το ΚΚΕ είναι το κόμμα της προδοσίας και ευθύνεται για πολλά από τα δεινά των Ελλήνων ακόμα και σήμερα. Και ως ΚΚΕ, θυμίζουμε, εννοούμε και το σημερινό Κομμουνιστικό Κόμμα, αλλά και τον Σύριζα, αφού τότε βρίσκονταν κάτω από την ίδια στέγη κάτω από τις «φτερούγες» του «πατερούλη» Στάλιν.

Ειδικότερα, έγγραφα της πρώην Γιουγκοσλαβίας που έδωσε στη δημοσιότητα η CIA, τα οποία δείχνουν ότι αρκετά χρόνια μετά το τέλος του Β’ ‘Παγκοσμίου Πολέμου η Σοβιετική Ένωση κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να αναζωπυρώσει το “Μακεδονικό”, σε αντίθεση με την αδιαφορία των γιουγκοσλαβικών αρχών, όπως μετέδωσε ο Independent.

Συγκεκριμένα, σε έκθεση του 1950, η CIA ενημέρωνε ότι μια επιτροπή που υποστηριζόταν από τους σοβιετικούς  – «Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία» -, δημιουργήθηκε με σκοπό να υποκινηθούν εξεγέρσεις ταυτόχρονα κατά των κυβερνήσεων και των αρχών στην Ελλάδα και την Γιουγκοσλαβία, ώστε να ενοποιηθεί η περιοχή υπό το σχηματισμό «Μακεδονική Δημοκρατία».

Σύμφωνα με τη CIA, η «Μακεδονική Δημοκρατία» θα έπαιρνε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης. Επιλέον, η Επιτροπή διέθετε επίσης δυνάμεις στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η «Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία» βρισκόταν υπό την πολιτική καθοδήγηση του σοβιετικού πρέσβη στη Σόφια και είχε επικεντρωθεί κυρίως κατά του Τίτο και του Κομμουνιστικού κόμματος.

Αρκετά σημαντικό είναι επίσης ότι η επιτροπή συγκροτήθηκε κατά την περίοδο της κρίσης των σχέσεων μεταξύ Γιουγκοσλαβίας και ΕΣΣΔ, και το σχηματισμό της Κομινφόρμ με επικεφαλής τον Στάλιν. Περίπου δύο χρόνια πριν από το 1950, είχε εκδοθεί το πόρισμα της Κομινφόρμ με το οποίο η Γιουγκοσλαβία τέθηκε σε πλήρη απομόνωση από το σοσιαλιστικό μπλοκ, ενώ ο Τίτο με τους στενότερους συνεργάτες του κατονομάστηκαν ως κατάσκοποι της Δύσης.

Αυτά τα γεγονόταν λάμβαναν χώρα αμέσως μετά την ήττα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΚΚΕ, οι οποίοι αγωνίζονταν από κοινού με τους συμμορίτες του ΣΝΟΦ για την απόσχιση εδαφών από την Ελλάδα και την δημιουργία ενός ανεξάρτητου κρατιδίου με την ονομασία «Μακεδονία», όπως παραδέχονταν ανοιχτά στην 5η Ολομέλειά τους, την οποία ουδέποτε καταδίκασαν.

Αυτό δείχνει ότι οι εγχώριοι κομμουνιστές φρόντιζαν μόνο για τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ενώσεως και του «πατερούλη» τους και όχι των Ελλήνων. Αυτό εξηγεί και για την σταθερή θέση του ΚΚΕ και του Σύριζα για να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, θέση την οποία εκφράζουν από την πρώτη στιγμή σταθερά.

Γιατί, όμως, οι σημερινοί νεοδημοκράτες έχουν υιοθετήσει τις παλαιές θέσεις των κομμουνιστών και του Στάλιν; Γιατί πολύ απλά και αυτοί κομμουνιστές είναι στην ουσία τους και επιπλέον γιατί πλέον το συγκεκριμένο κρατίδιο είναι προσταγή των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση τους στα σύνορα του ψευδοκράτους του Κοσόβου και των Σκοπίων για να ελέγχουν τους υφιστάμενους και τους σχεδιαζόμενους αγωγούς υδρογονανθράκων.

Απέναντι σε όλους αυτούς, παλαιοκομμουνιστές και νεοκομμουνιστές φιλελεύθερους, η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, η μόνη πολιτική παράταξη που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και την ιστορική Αλήθεια: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/cia-makedoniko-stalin#ixzz4WoXvuEsz

Exit mobile version