Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “σύντροφος” Γερμανός απολύει αβέρτα εργαζόμενους, αλλά το ΠΑΜΕ δεν βγάζει τσιμουδιά!

Ο “σύντροφος” Γερμανός απολύει αβέρτα εργαζόμενους, αλλά το ΠΑΜΕ δεν βγάζει τσιμουδιά!

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά (από το ψευδοκράτος των συντρόφων τους, του ΣΥΡΙΖΑ και τους διάφορους Σόρος και CIA) να… υποδέχονται τα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» στα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά μας –αποκλειστικά σ’ αυτά των λαϊκών συνοικιών!- ο σύντροφος Γερμανός απολύει αβέρτα εργαζόμενους στα Public!  

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελίες του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής, η ιδιοκτησία των Public (οι… κακές γλώσσες λένε πως πρόκειται για μια ακόμα κομματική επιχείρηση των εξηνταβελόνηδων του Περισσού και πως ο Γερμανός είναι απλά και μόνον διευθυντής τους…) απέλυσε την Παρασκευή 20/1 δεκάδες εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη, ως… υψηλόμισθους, γιατί έπαιρναν μισθούς 700 και 800 ευρώ!

Ιδού η ανακοίνωση του Συλλόγου, που εκτός από την καταγγελία των απολύσεων, περιγράφει εργασιακές συνθήκες ρωμαϊκής γαλέρας, στα «κόκκινα» Public: «Την Παρασκευή 20.01.17 η επιχείρηση Public απέλυσε δεκάδες εργαζόμενους, κυρίως πωλητές και προϊσταμένους από διάφορους εργασιακούς χώρους, όπως σε τμήματα Τεχνολογίας, Πολιτισμού, Gaming. Ταυτόχρονα, προέβη σε απολύσεις κάποιων διευθυντικών στελεχών, ενώ το κλίμα στους εργασιακούς χώρους είναι ότι επίκειται και συνέχεια.

Το κοινό στοιχείο της πλειονότητας των συναδέλφων που απολύθηκαν ήταν ο χαρακτηρισμός τους ως «υψηλόμισθοι», δηλαδή εργαζόμενοι των «700 και 800 ευρώ»… Για να προλάβουμε αντιδράσεις και αιτιολογίες του τύπου «αναγκαστική εξυγίανση», να σημειώσουμε ότι αυτή η μορφή «εξυγίανσης» συμπίπτει τυχαία (;) με το σχεδιαζόμενο άνοιγμα νέων καταστημάτων της αλυσίδας Public σε Κολωνάκι και Αεροδρόμιο. Και για να το κάνουμε ακόμα πιο καθαρό, πρόκειται για μια επιχείρηση, η οποία, από το 2012, προβαίνει σταθερά σε απολύσεις, μειώσεις μισθών

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suntrofos-germanos-apoluei-aberta-ergazomenous-alla-to-pame-den-bgazei-ts#ixzz4WoYzvS3z

Exit mobile version