Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκ παραδρομής ομολογία του υπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης για νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου

Εκ παραδρομής ομολογία του υπουργού Οικονομίας και ανάπτυξης για νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου

«Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει», καθώς σάλο προκάλεσε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, με την δήλωσή του ότι η μείωση του αφορολόγητου ορίου βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με τους θεσμούς!

Χρησιμοποιώντας γελοίες δικαιολογίες, ο υπουργός επιχείρησε να κοπάσει τον θόρυβο που προκάλεσε, χωρίς πάντως να πείθει ότι η δήλωσή του ήταν απλώς θέμα λανθασμένης διατύπωσης.

«Το αφορολόγητο και άλλα θέματα διαπραγματεύονται. Όπως ξέρετε, προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα. Αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε, αυτό δεν το ξέρω, αλλά θα είναι το όσο καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε» ήταν η δήλωση – φωτιά, την οποία επιχείρησε να ανασκευάσει ο Παπαδημητρίου.

Ερωτηθείς όμως αν η μείωση είναι απαίτηση των δανειστών, απάντησε ότι δεν γνωρίζει, γιατί η διαπραγμάτευση γίνεται από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο!

Συνεννόηση «μπουζούκι», δηλαδή, ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το οποίο μέσα από τις λεκτικές του γκάφες και την έλλειψη συνεννόησης ομολογεί επί της ουσίας ότι θα υπάρξει μείωση του αφορολογήτου σύμφωνα με τις απαιτήσεις των δανειστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-gkafa-tou-upourgou-oikonomias-kai-anaptujhs-gia-meiwsh-tou-aforolo#ixzz4WoZhWeD4

Exit mobile version