Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Το πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων αλλά και των ΜΜΕ φέρνει στην επιφάνεια τα τεράστια οικονομικά τους συμφέροντα. Ξεγυμνώνει τον ψεύτικο ιδεαλισμό τους, που τον μετατρέπουν σε καθαρό ατομισμό των κυβερνώντων εδώ και πολλές δεκαετίες. Τεκμηριώνει τα τελεσθέντα κακουργήματα απιστίας σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, κατά την χορήγηση των αμαρτωλών δανείων, επειδή, χαρίζουν κατά του δημοσίου και υπέρ της Siemens 2 δισ.ευρώ, της Motor Oil 1,2 δισ.ευρώ και υπέρ των κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ 415 εκατ.ευρώ. Στέλνουν στο αρχείο την περίφημη δικογραφία του κ. Εισαγγελέα Καλούδη και έτσι δεν οδηγούν στη φυλακή τους υπεύθυνους. Δεν καταλογίζουν τις δέουσες ποινικές ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα (Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Τραπεζικούς, Βουλευτές), που διέπραξαν αποδεδειγμένα εξόφθαλμα βαρύτατα εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, καίτοι έχουν αποδείξεις. Η Χρυσή Αυγή από το 2012 που μπήκε στη βουλή φωνάζει προς όλες τις κατευθύνσεις «οι κλέφτες στην φυλακή και τα κλεμμένα στους Έλληνες». Ας της δώσουμε την ευκαιρία να το πράξει.

Σ.Δ.

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Φαιδροί όσοι διαστρέβλωσαν τα γεγονότα στο δημοτικό σχολείο Περάματος – ΒΙΝΤΕΟ

Αν κάποιος θέλει να βρει ποιους εξυπηρετούν τα λαθρομεταναστευτικά κύματα στα νησιά του Αιγαίου και ποιοι χειραγωγούν τις “ροές” στην Ευρώπη δεν έχει πάρα να παρατηρήσει ποιοι κερδίζουν από αυτό. Τα πολιτικά οφέλη είναι από ελάχιστα έως πολύ λίγα, τα οικονομικά οφέλη όμως είναι τεράστια άμεσα και σίγουρα. Αν και οι διακινητές δεν είναι τις περισσότερες φορές Ευρωπαίοι, οι μηχανισμοί διακίνησης ελέγχονται, χρηματοδοτούνται και καλύπτονται από ευρωπαϊκά κεφάλαια καθώς και κεφάλαια των πετρελαιοπαραγωγών κρατών, όπως η Σαουδική Αραβία κατά κύριο λόγο. Μάλιστα το Κατάρ ανέλαβε το κόστος κατασκευής κέντρου φιλοξενίας στην Ελλάδα. Λίγη παρατηρητικότητα δεν βλάπτει. Πρόκειται ξεκάθαρα για αντικατάσταση πληθυσμού μιας και οι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό για εξεύρεση εργασίας κάτι που σε συνδυασμό με το δημογραφικό φέρνει την εθνική καταστροφή της Ελλάδος. Η Χρυσή Αυγή και θέλει και μπορεί να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση.

Λ.Π.

«Τρεις και ο κούκος» σε εκδήλωση της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη: Δεν τραβάει ο Κυριάκος…

Προχθές στο Βουλευτήριο, έγινε πάλι διαγωνισμός στην έκθεση ιδεών. Βγήκαν τα ανακυκλωμένα πολιτικά σκουπίδια και η… παράσταση άρχισε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι μίλησαν γι’ αυτή την περίφημη «ανάκαμψη» που θα ρθει. Μόνο η Χρυσή Αυγή είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Δηλαδή ότι με τα μνημόνια και την υψηλή φορολογία γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Πώς να έλθει ανάπτυξη όταν όλα τα είδη πρώτης ανάγκης αυξήθηκαν και θα αυξηθούν πάλι, οι μισθοί και κυρίως οι συντάξεις πάνε κατά διαβόλου, καθιερώνονται εισφορές καταστροφής για τους επαγγελματίες και τόσα άλλα καλούδια που περιμένουν τη σειρά τους. Και τα λέει αυτά η κυβέρνηση, όταν από την άλλη μεριά ικανοποιεί όλες τις απάνθρωπες αξιώσεις των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων και των συνεργατών τους. Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση, αλλά και οι προηγούμενες είναι ο πλέον δόλιος και μοχθηρός «λακές» του χρήματος και της Νέας Τάξης. Η  Χρυσή Αυγή δίνει ένα ηρωικό αγώνα ώστε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Χρέος όσων αισθάνονται Έλληνες να συνταχθούν στο  πλευρό της πριν είναι αργά.

Σ.Μ.

Γερμανός υπουργός Εσωτερικών: Πάρτι εκατομμυρίων στις “αλληλέγγυες” ΜΚΟ – Στην Ελλάδα ετοιμαστείτε για επιστροφή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-26-ianouariou-2017#ixzz4WrPKNnJB

Exit mobile version