Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Αθήνα

Το Σάββατο 21/01, παρουσία δεκάδων φίλων και συναγωνιστών του κινήματος, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας. Το παρόν έδωσαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι συναγωνιστές βουλευτές Βλάχου Σωτηρία και Χατζησάββας Χρήστος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστής Γραικός Φώτης και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Ματθαιόπουλος Αρτέμης και Τσακίρης Μιχάλης.

Στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τοπικής, Λιόκος Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους κι ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, καλώντας τους σε αγωνιστική εγρήγορση στο δύσκολο, αλλά και όμορφο αγώνα που δίνει το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι βουλευτές και τα στελέχη δίνοντας με τη σειρά τους ευχές για δύναμη και υγεία.

Βουλευτής Χαλκιδικής, Σωτηρία Βλάχου

Βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Φώτης Γραικός

Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Τσακίρης

Τέλος το λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στο Δήμο Θεσσαλονίκης συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης.

Ο Συναγωνιστής ευχήθηκε δύναμη και κάλεσε τους πάντες να δώσουν το παρόν στην τελετή μνήμης για τους πεσόντες των Ιμίων στην Αθήνα το Σάββατο 28/01, ώστε ως Έλληνες εθνικιστές να τιμήσουμε τους νεκρούς ήρωες, να ανανεώσουμε τους όρκους μας για αγώνα μέχρι την τελική νίκη και να στείλουμε το μήνυμα στο άθλιο πολιτικό και μιντιακό σύστημα πως είμαστε παντού και πάντα παρόντες παντού.

Την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η βιντεοπροβολή με θέμα: Το χρονικό της Κρίσης στα Ίμια. Οι παρευρισκόμενοι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπάνιο οπτικό ακουστικό υλικό, που αποδεικνύει περίτρανα, ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και ιδι8αίτερα το Πολεμικό μας Ναυτικό ήταν σε θέση ισχύος απέναντι των τούρκων. Η υποχωρητικότητα και η ατολμία όμως της κυβέρνησης Σημίτη που φθάνει στα όρια της εθνικής προδοσίας, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο και την αποθράσυνση των τούρκων που φτάνει στο σημείο να διεκδικούν το μισό Αιγαίο. Η μόνη πολιτική δύναμη στην χώρα που αντιτάχθηκε από την πρώτη στιγμή στην υποχωρητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων , αλλά και στον τουρκικό επεκτατισμό, και παλεύει ανελλιπώς για τα εθνικά μας δίκαια, είναι  μόνο το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn612#ixzz4WrQX9cc6

Exit mobile version