Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο Ράδιο Έναντι: Η διαδικασία ισλαμοποίησης της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει – ΗΧΗΤΙΚΟ

YouTube Poster

Για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της χώρας, την αξιολόγηση, τον Ντόναλτ Τραμπ και άλλα θέματα της επικαιρότητας μίλησε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Σχετικά με το περιστατικό με τους αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού, ο κ. Παναγιώταρος είπε πως πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα και δυστυχώς η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς ευθύνεται για το νόμο περί ιθαγένειας με τον οποίο γίνονται Έλληνες πολλοί όπως οι συγκεκριμένοι. Πρέπει να είναι ηλίθιος όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η προσπάθεια ισλαμοποίησης της χώρας έχει ήδη ξεκινήσει, συμπλήρωσε ο βουλευτής.

Για τον Ντόναλτ Τραμπ, είπε πως η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα το οποίο υποστήριζε την εκλογή του. Ο κ. Παναγιώταρος εξήγησε αναλυτικά πως η Ελλάδα μπορεί να επωφεληθεί από την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει ο νέος Αμερικανός πρόεδρος.

Σχετικά με την αξιολόγηση ο Η. Παναγιώταρος τόνισε πως το θέμα είναι γενικότερο και αφορά τη λάθος πολιτική των μνημονίων. Πρέπει να αλλάξει η πολιτική και μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αντιμνημονιακή δύναμη. Για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Παναγιώταρος σχολίασε πως σε όλες η Χρυσή Αυγή έρχεται τρίτο κόμμα και τα πραγματικά της ποσοστά είναι στο 10% ίσως και παραπάνω.

radio1d.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-hlias-panagiwtaros-sto-radio-enanti#ixzz4WrRQEqL7

Exit mobile version