Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαθήματα Ιστορίας σε έναν ανιστόρητο ανθέλληνα: Μια απάντηση στις φιλοσκοπιανές δηλώσεις του νέου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Μαθήματα Ιστορίας σε έναν ανιστόρητο ανθέλληνα: Μια απάντηση στις φιλοσκοπιανές δηλώσεις του νέου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, η αλλαγή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν επέφερε καμία αλλαγή στην ανθελληνική φύση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ως υπηρέτη σιωνιστικών συμφερόντων.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι μία εκ των πρώτων δηλώσεων που έκανε ο αντικαταστάτης του ανθέλληνα Μάρτιν Σούλτς ήταν ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα σε προκλητικό τόνο. Συγκεκριμένα ο ανιστόρητος Αντόνιο Ταγιάνι είπε:

«Η Μακεδονία είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν την Μακεδονία. Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς πρόγονοί σας. Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες. Γι’ αυτό τον λένε Μέγα Αλέξανδρο, γιατί ενδυνάμωσε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

Ο ανιστόρητος Ταγιάνι οφείλει να γνωρίζει ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων ουδεμία σχέση έχουν με τον Μέγα Αλέξανδρο, την Κλεοπάτρα και ποιος ξέρει τι άλλα φαιδρά λένε. Είναι ένα κατασκεύασμα του Τίτο, που αργότερα υιοθέτησε ο Στάλιν και προσφάτως οι αμερικανοί και αποτελείται από διάφορες εθνότητες, μεταξύ των οποίων Έλληνες, Σέρβοι, Βούλγαροι, Αλβανοί και οι λεγόμενοι «Ρομά».

Ακόμα και ο τ. πρωθυπουργός των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ είχε πει ότι οι σκοπιανοί είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμμία σχέση με την Ελληνική Ιστορία και τον Μέγαρ Αλέξανδρο ή τον πατέρα του Φίλιππο. Θυμίζουμε τις σχετικές δηλώσεις:

Βεβαίως, όλη η Ιστορία του κόσμου δεν αρκεί για να αλλάξει γνώμη ένας υπηρέτης ξένων συμφερόντων, ο οποίος θα πει ό,τι τον διατάξουν τα αφεντικά του, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, που αυτή τη στιγμή προστάζουν έλεγχο των αγωγών των βαλκανίων και στο μέλλον έλεγχο των λιμανιών της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι η Ιστορία της Πατρίδος μας και της Φυλής μας έχει γραφεί με πύρινα γράμματα και αίμα στο μεγάλο βιβλίο της Παγκοσμίου Ιστορίας και δεν σβήνεται με υπογραφές, συμφωνίες και γονυκλισίες πολιτικάντηδων. “Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία” έγραφε ο Στράβων, ενώ πριν από αυτόν ο Θουκυδίδης έλεγε ότι “αλλά την περί την θάλασσαν εκτεινομένην χώραν, η οποία καλείται σήμερον Μακεδονία, κατέκτησαν πρώτον και εβασίλευσαν επ’ αυτής ο πατήρ του Περδίκκα Αλέξανδρος και οι πρόγονοί του Τημενίδαι, οι οποίοι κατήγοντο αρχικώς από το Άργος”.

Όσες δηλώσεις και να κάνουν οι όποιοι αξιωματούχοι, ακόμα και αν οι πολιτικάντηδες αποφασίσουν να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στο ψευδοκράτος, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα αγωνιστούμε για αποκατάσταση της Ιστορικής Αλήθειας.

Θυμίζουμε μερικές από την πιο πρόσφατη αποκάλυψη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας:

Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία: Η γραφή στον τάφο της Αμφίπολης αποδεικνύει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mathhmata-istorias-se-enan-anistorhto-anthellhna-mia-apanthsh-stis-filoskop#ixzz4WrgsCJJK

Exit mobile version