Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλά νέα για τους επαγγελματίες “αλληλέγγυους”: Η Ε.Ε. στέλνει και άλλα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά την αδιαφάνεια που υπήρξε μέχρι τώρα στα κονδύλια που διατέθηκαν στην Ελλάδα για τα «προσφυγάκια», η Κομισιόν ανακοίνωσε νέα χρηματοδότησή της στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την UNICEF!

Η νέα χρηματοδότηση της UNICEF και της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αφορά  τα «προσφυγόπουλα» που υπάρχουν στην χώρα, όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, θα είναι ύψους 8,5 εκατ. ευρώ και θα προέρχεται από το Ταμείο Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής: «το πρόγραμμα θα προσφέρει φροντίδα και ασφάλεια σε παιδιά προσφύγων και μεταναστών, καθώς και πρόσβαση σε υπηρεσίες παιδικής προστασίας και εκπαίδευσης».

Κι όπως καταλαβαίνετε, μόλις έγινε γνωστή η είδηση τα συντρόφια ξεκίνησαν τα πανηγύρια, γιατί θα συνεχιστεί η μάσα!

(ΥΓ): Ενώ θα αυξηθούν και θα… ζωηρέψουν οι… υποδοχές «προσφυγόπουλων» στα σχολεία, από τους κάθε λογής επαγγελματίες -του ξεκοκαλίσματος των χρηματοδοτήσεων- «αντιρατσιστές»!

ethnikismos.net

Διαβάστε επίσης: Κυνική παραδοχή Μουζάλα: Ανεξέλεγκτα τα οικονομικά των ΜΚΟ – Εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/KALA-NEA-GIA-TA-SYNTROFIA-H-E.E.-STELNEI-KI-ALLA-FRAGKA-GIA-TA-PROSFYGOPOUL#ixzz4WuCr4wVW

Exit mobile version