Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγωνιστικό μήνυμα από την Αρτέμιδα: Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών! Φωτορεπορτάζ

Αγωνιστικό μήνυμα από την Αρτέμιδα: Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών! Φωτορεπορτάζ

Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και εκλεκτών Συναγωνιστών και Βουλευτών του Κινήματος μας.

Η τοπική από νωρίς είχε γεμίσει με τους Συναγωνιστές της περιοχής, οι οποίοι κατά την άφιξη του Αρχηγού του Κινήματος, του χάρισαν το θερμότερο χειροκρότημα. Στο βήμα των ομιλητών πρώτος ανέβηκε ο Συναγωνιστής και γραμματέας της Τοπικής Παπαγεωργίου Γιώργος, ο οποίος καλωσόρισε τον Αρχηγό μας στο σπίτι του και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές.

Έπειτα κατά σειρά τον λόγο έλαβαν οι Συναγωνιστές Χαραλαμπόπουλος Γιώργος και Πετρόχειλος Γιώργος χαιρετίζοντας τις δεκάδες των Εθνικιστών που παρακολουθούσαν, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και οι Βουλευτές του Κινήματος Σαχινίδης Ιωάννης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος, Γεώργιος Γερμενής, Ζαρούλια Ελένη και Κασιδιάρης Ηλίας.

Οι βουλευτές ευχήθηκαν ένα ευτυχισμένο, υγιές και αγωνιστικό Έτος γεμάτο πάθος και Αγάπη για την Πατρίδα μας. Τελευταίος και εν μέσω επευφημιών ανέβηκε στο βήμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος με τον μεστό του λόγο καθήλωσε τις πολλές δεκάδες Χρυσαυγιτών.

Ο Αρχηγός μας αφού μας ευχήθηκε καλή χρόνια, ανέφερε πως το “κυνήγι μαγισσών” εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος δεν θα αποδώσει και θα έρθει η δίκη μας Ώρα! Ακόμα, τόνισε την συνεχή άνοδο της απήχησης της Χρυσής Αυγής, η οποία έρχεται, αφού οι Χρυσαυγίτες είναι το πιο υγιές και αγωνιστικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Στη συνέχεια σχολίασε εκτεταμένα την πολιτική επικαιρότητα όσον αφορά την συνεχή υποχώρηση των κυβερνώντων στα εθνικά ζητήματα της Πατρίδας μας και την επιχείρηση αλλοίωσης του πληθυσμού μας μέσω της δόλιας τακτικής της λαθρομετανάστευσης και των δήθεν “προσφύγων” .

Εν τέλει σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή είναι εναντίον όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και έχει Αγωνιστές, οι οποίοι είναι πιστοί στην Ιδέα και στο Κίνημα και θα παραμείνουν πιστοί μέχρι την Νίκη! Η εκδήλωση έληξε με όλους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την μεγάλη εκδήλωση των Ιμίων προς τιμήν των τριών Ηρώων του Έθνους μας. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agwnistiko-mhnuma-apo-thn-artemida-erchetai-h-wra-twn-ethnikistwn#ixzz4WuDHdAZt

Exit mobile version