Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Αυτό το μήνυμα δεν είναι τόσο σημαντικό, θα ήθελα όμως να πω κάτι. Χίλια μπράβο σας! Που είστε Έλληνες με όλη την σημασία. Που είστε η φωνή της λογικής. Που μας εκπροσωπείτε όλους εμάς του Ελληνες. Που δεν τα παρατάτε. Ευχαριστώ εκ μέρους όλης της οικογένειάς μου. Καλή συνέχεια και ας ελπίσουμε ότι κάποια  στιγμή όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Π.Π.

Ο θρασύς Βενιζέλος ζητά λογοκρισία στο διαδίκτυο και να μεταδίδονται μόνο ειδήσεις που εξυπηρετούν την «πολιτική ορθότητα»

Οι Έλληνες αγρότες, αποτελούν την τελευταία-και έσχατη-γραμμή αμύνης, ενάντια στα αντεθνικά καταστροφικά τους μνημόνια. Είναι η ψυχή του Ελληνικού Έθνους, φύσει πατριώτες, ζουν για την Γη τους και δεν σωπαίνουν. Βιώνουν τις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές, με τις εξοντωτικές εισφορές, με την αύξηση στο κόστος πετρελαίου και στο ηλεκτρικό ρεύμα, με την μη  προστασία των εγχώριων προϊόντων, και με την αντεθνική απόφαση του εμπάργκο κατά της Ρωσίας, που πλήττει τους Έλληνες παραγωγού, και στους χώρους αντίστασης ανεβαίνουν. Η διαγραφή των χρεών τους -επειδή εθνική παραγωγή σημαίνει εθνική ανεξαρτησία- , καθίσταται κάτι παραπάνω από επιτακτική. Μόνο η Χρυσή Αυγή το πιστεύει και έχει σαν στόχο της την αυτάρκεια δια μέσου της εθνικής παραγωγής και επομένως είναι η μόνη που μπορεί να το εφαρμόσει.

Σ.Μ.

Χρυσή Αυγή για την δήθεν διαπραγμάτευση στο Eurogroup: Ο Τσίπρας θα πει “Ναι” σε όλα! ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα μόδα στην προπαγάνδα λέγεται: “ακροδεξιός λαϊκισμός”. Από την πρώτη ημέρα των μνημονίων οι εντεταλμένοι υπάλληλοι της διεθνούς τοκογλυφίας, ήτοι υπουργοί και βουλευτές των μνημονιακών κομμάτων μετέφραζαν με αυτό τον τρόπο ότι ήταν προς το συμφέρον των πολιτών κα των εθνικών κρατών. Πολύτιμος συμπαραστάτης στη προσπάθεια αυτή τα ΜΜΕ τα οποία εξυπηρετούν μισό αιώνα τώρα τους κλέφτες και το πως θα ανακόψουν τα Εθνικιστικά Κινήματα. Εύλογα γεννιέται η απορία. Είναι λαϊκισμός να λες στους συμπατριώτες σου πως πρέπει να σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλον, να αγωνιστούν να δουλέψουν και να περάσουν ακόμα και δοκιμασίες αρκεί να περιχαρακώσουν ένα ελπιδοφόρο αύριο για τα παιδιά τους. Όμως δεν είναι λαϊκισμός να βγαίνει ο κάθε πολιτικός απατεώνας να υπόσχεται ανάπτυξη και ευημερία -πάντα κάτω από τα μνημόνια των τοκογλύφων – και να έχουν την απαίτηση να πιστεύουν οι Έλληνες αλλά και οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Υπάρχει λύση και αυτή είναι η Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων όπου κάθε Έθνος θα διατηρήσει την μοναδική του πολιτιστική κληρονομιά και αυτό μόνο τα Εθνικιστικά Κινήματα μπορούν να το πραγματοποιήσουν.

Χ.Φ.

Μαθήματα Ιστορίας σε έναν ανιστόρητο ανθέλληνα: Μια απάντηση στις φιλοσκοπιανές δηλώσεις του νέου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-27-ianouariou-2017#ixzz4Wuh1hLkX

Exit mobile version