Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια στην Τοπική Ανατολικής Αττικής – Κάλεσε τους γονείς να μη παρακολουθήσουν τα παιδιά τους το μάθημα “έμφυλες ταυτότητες”

Ελενη Ζαρουλια στην Τ.Ο. Αρτεμιδας

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια παρευρέθη στην παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Επεσήμανε ότι επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται σε άνοδο θα υπάρξουν προβοκάτσιες και ο κάθε Χρυσαυγίτης και η κάθε Χρυσαυγίτισα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση και να έχουν Πίστη στον Έντιμο Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Αναφέρθηκε και στην Εξεταστική Επιτροπή-παρωδία, όπως την απεκάλεσε, για τα θαλασσοδάνεια καναλαρχών και κομμάτων και τόνισε ότι μόνον το πόρισμα της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατέδειξε τους ενόχους, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα συγκάλυψαν τους κλέφτες…

Τέλος αναφέρθηκε στο έργο των εθνομηδενιστών, οι οποίοι δεν αρκούνται μόνο στο να διαστρεβλώνουν την Ιστορία στα σχολεία, αλλά διδάσκουν στα Ελληνόπουλα την ανωμαλία  διότι με μία εγκύκλιο ο Γαβρόγλου για την τρανφοβία,   διδάσκεται το μάθημα “έμφυλες ταυτότητες”! Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια κάλεσε όλους τους γονείς να ενημερώσουν τους συμπατριώτες μας και να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν αυτό το τερατούργημα!

Κλείνοντας κάλεσε σε στήριξη των Ελλήνων Εθνικιστών για μία Ελεύθερη Πατρίδα!

 

 

 

 

 

Exit mobile version