Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες τουρκικές απειλές προς την Ελλάδα: Δώστε μας τους «8» πραξικοπηματίες, αλλιώς θα σας πνίξουμε στους λαθρομετανάστες!

Νέες τουρκικές απειλές προς την Ελλάδα: Δώστε μας τους «8» πραξικοπηματίες, αλλιώς θα σας πνίξουμε στους λαθρομετανάστες!

Δεν πρόλαβε να εκδοθεί η απόφαση για την μη έκδοση των 8 τούρκων στρατιωτικών και ήδη οι τούρκοι υπέβαλλαν από τη μία ένα νέο αίτημα και από την άρχη προχώρησαν σε ευθείες απειλές κατά της Πατρίδος μας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα “Daily Sabah” στην ηλεκτρονική έκδοσή της, ο τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είπε ότι η τουρκία «θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα κατά της Ελλάδος ύστερα από την άρνηση του δικαστηρίου να εκδόσει τους γκιουλενιστές τρομοκράτες στρατιώτες που συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου».

Ακολούθως, ο Τσαβούσογλου προσδιόρισε τις απειλές του, λέγοντας ότι θα σκεφτεί να ακυρώσει την συμφωνία για το «προσφυγικό», δηλαδή ουσιαστικά απειλεί ότι θα ανοίξει τις κάνουλες της λαθρομετανάστευσης και θα πνίξει την Ελλάδα με αφρικανούς και ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Αυτές οι απειλές Τσαβούσογλου, επί μίας αποφάσεως που νομικά ήταν αυτονόητη, οφείλει να λειτουργήσει ως ένας αφυπνιστικός κώδων για τους ευρωπαίους αξιωματούχους, αλλά και τους ελλαδίτες και κυπρίους πολιτικάντηδες, οι οποίοι διαπραγματεύονται την Κύπρο μας με τους κατακτητές. Θα πρέπει άπαντες να αντιληφθούν ότι ο τούρκος χρησιμοποιεί τις διαπραγματεύσεις μονάχα όταν αισθάνεται ανίσχυρος να πάρει αυτό που θέλει με… άλλους τρόπους ή προκειμένου να «παίξει» καθυστερήσεις.

Απέναντι στις τουρκικές απειλές δεν πρέπει επ’ ουδενί λόγω να υπάρξει υποχωρητικότητα και δεύτερες σκέψεις, αλλά αντ’ αυτού ισχυρή αποφασιστικότητα που θα τους κάνει, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, να οπισθοχωρήσουν ατάκτως.

Θα πρέπει να υπάρξει άμεση καταγγελία σε όλους τους αρμόδιους διεθνείς φορείς, αποχώρηση από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και εντολή στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να διαφυλάξει την εθνική μας κυριαρχία και την ασφάλεια των Ελλήνων.

Βεβαίως όλα αυτά απαιτούν μία εθνική ηγεσία και θέληση για διαφύλαξη της Ελληνικής Πατρίδας. Δυστυχώς οι ελλαδικές κυβερνήσεις των τελευταίων 40 χρόνων μάλλον θέληση για το αντίθετο έχουν επιδείξει.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε ένα απόσπασμα από το Ψήφισμα της δεύτερης Συνεδριάσεως του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής:

“Απέναντι στην τουρκική απειλή πιστεύει ότι πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Eλληνικό casus belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας καθώς και στην απειλή του Ερντογάν ότι θα φέρει στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Θεωρεί επίσης αυτονόητο το δικαίωμα βάσει του Διεθνούς Δικαίου της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-tourkikes-apeiles-dwste-mas-tous-8-alliws-tha-sas-pnijoume-stous-lathr#ixzz4Wy23C72w

Exit mobile version