Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστρια όρμησε με μανία σε Αστυνομικό στην Χίο, τον χτύπησε και μετά του πετούσε πέτρες και ξύλα!

Λαθρομετανάστρια όρμησε με μανία σε Αστυνομικό στην Χίο, τον χτύπησε και μετά του πετούσε πέτρες και ξύλα!

Μια είδηση, η οποία φυσικά πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης από τα… αντικειμενικά ΜΜΕ, δείχνει ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει πολλές παραμέτρους. Η είδηση αυτή έρχεται από την Χίο.

Εις… διπλούν δέχθηκε επίθεση ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο “hot spot” της ΒΙ.ΑΛ., από μια εξαγριωμένη νεαρή λαθρομετανάστρια που διαμένει στον καταυλισμό! Η επίθεση έγινε πάνω στην διαδικασία της καταγραφής από τον αστυνομικό που εκτελούσε καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας.

Εκτός εαυτού, η νεαρή αλλοδαπή όρμησε κατά πάνω του και άρχισε να… γδέρνει το πρόσωπό του με τα νύχια της! Πριν καλά- καλά προλάβει να συνέλθει ο αστυνομικός από την αδικαιολόγητη μανία της, του επιτέθηκε για δεύτερη φορά πετώντας εναντίον του πέτρες και ξύλα, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Η λαθρομετανάστρια συνελήφθη από τους συναδέλφους του αστυνομικού, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της στο τμήμα για πρόκληση σωματικών βλαβών και στην συνέχεια πήγε μόνος του στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι λόγοι της άγριας επίθεσης, παραμένουν άγνωστοι.

Όπως είπαμε και νωρίτερα, η είδηση αυτή πέρασε «στα ψιλά» της ενημέρωσης, καθώς δεν εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες της «πολιτικής ορθότητας». Βεβαίως, αν συνέβαινε το αντίθετο, με τον αστυνομικό να ήταν αυτός που θα επιτίθετο στην λαθρομετανάστρια, τα ΜΜΕ θα είχαν εκτενές ρεπορτάζ, ενώ οι γνωστές μεσημεριανές εκπομπές κουτσομπολιού, που «την είδαν» ως πολιτικοί και κοινωνικοί αναλυτές υψηλού επιπέδου, θα αφιέρωναν άφθονο χρόνο για να καταγγείλουν και πάλι τον «ρατσισμό κατά των προσφύγων».

Ενώ τώρα, με τον γνώριμο χαρακτηρισμό «μεμονωμένο περιστατικό» (και) η υπόθεση αυτή θα επιχειρηθεί να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατόν, ακριβώς γιατί όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τις ιδεοληψίες των ψευτοανθρωπιστών, των «αντιρατσιστών» και των «αλληλέγγυων», αλλά η περαιτέρω αναφορά σ’ αυτήν τους δημιουργεί αρκετά προβλήματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lathrometanastria-ormhse-me-mania-se-astunomiko-sthn-chio-kai-ton-chtupage#ixzz4X04Lh5BX

Exit mobile version