Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθεροι οι δρόμοι για την Ελληνική Νεολαία!

Ελεύθεροι οι δρόμοι για την Ελληνική Νεολαία!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Σε αντίθεση με τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, πυρήνας των οποίων είναι μια συμπαγής βάση δημοσίων υπαλλήλων και η ολιγαρχία του πλούτου, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον Αρχηγό μας ως Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας. Από αυτή την απτή σημερινή πραγματικότητα προκύπτει και η βεβαιότητα της τελικής μας επικρατήσεως, η οποία και συνοψίζεται στη φράση «το Μέλλον μας Ανήκει».

Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας η Χρυσή Αυγή και είναι αυτό ουσιαστικά που προκαλεί τον απόλυτο τρόμο στο μέτωπο της συντήρησης και της αντίδρασης στην Εθνικιστική μας Επανάσταση. Διόλου τυχαία, αμέσως μετά τις αντισυνταγματικές διώξεις του 2013 και παράλληλα προς την δημοσιογραφική αντιχρυσαυγίτικη υστερία και λάσπη, το Καθεστώς εξαπέλυσε την αντεθνική του προπαγάνδα στη δημόσια εκπαίδευση με απώτερο σκοπό να αποθαρρύνει την Ελληνική Νεολαία να συνεχίσει να στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή. Κι αυτό διότι, όλες οι εκλογικές αναγνώσεις αποδείκνυαν την ευρεία απήχηση της οποίας ετύγχανε το Κίνημά μας στους κόλπους των ελληνοπαίδων, την ίδια ώρα κατά την οποία τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βασίζονταν στη στήριξη του κομματικού στρατού των δημοσίων υπαλλήλων και στους ιδιαιτέρως επιρρεπείς στην πολιτική τρομοκρατία των μέσων ενημέρωσης συνταξιούχους.

Οι μεγαλόσχημοι αναλυτές ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να εξηγήσουν στην κοινή γνώμη για ποιο λόγο η Ελληνική Νεολαία στράφηκε στη Χρυσή Αυγή. Η αλήθεια είναι πως απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα, η Νεολαία είναι εκείνη η οποία δύναται να κρίνει με κριτήρια αγνά, παραμερίζοντας την ιδιοτέλεια και τον ωφελιμισμό. Είναι αναμφισβήτητα, το πλέον υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και γι’ αυτό το λόγο έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη της σ’ εκείνο το Κίνημα το οποίο μπορούσε και μπορεί να εκφράσει στον ανώτερο βαθμό την δική της θέληση για Αγώνα και Νίκη.

Οι κρατικοδίαιτοι μαρξιστές, εν αντιθέσει προς τους σαπισμένους δεξιούληδες που μετρούν την αξία καθενός από την επαγγελματική του ιδιότητα και το ύψος της φορολογικής του δήλωσης, διέγνωσαν ορθώς τον κίνδυνο που ανέκυπτε. Αίφνης, η μαρξιστική πανούκλα έπεσε με μανία πάνω στα ελληνόπουλα με ανηλεή προπαγάνδα σε σχολεία και πανεπιστήμια, προπαγάνδα η οποία είχε ένα και μόνο στόχο: την ενοχοποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις συνειδήσεις της Νεολαίας μας.

Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας…

Διαβάστε την συνέχεια στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eleutheroi-oi-dromoi-gia-thn-ellhnikh-neolaia1#ixzz4X04ln441

Exit mobile version