Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γονατιστοί ενώπιον των εβραίων: Δακρύβρεχτη συγγνώμη Γεωργιάδη για να είναι ο Μητσοτάκης κεντρικός ομιλητής στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Γονατιστοί ενώπιον των εβραίων: Δακρύβρεχτη συγγνώμη Γεωργιάδη για να είναι ο Μητσοτάκης κεντρικός ομιλητής στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Δεν γνωρίζει όρια ο κατήφορος του πολιτικαντισμού για τους νεοδημοκράτες και δη για τους λεγόμενους «σκληρούς δεξιούς», τώρα που το «καράβι» της Νέας Δημοκρατίας στρίβει προς το κέντρο.

Έτσι, με γνώμονα το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Θεσσαλονίκης που θα γίνει το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε να πιέσει για την… διευκρίνηση ορισμένων θεμάτων.

Έτσι από σήμερα, ο «σκληρός» Άδωνις, αφότου υπερψήφισε Τζαμί και «Σύμφωνο Συμβίωσης», έσπευσε να βγει στα κοινωνικά δίκτυα και να εκφράσει την «συγγνώμη του προς την Εβραϊκή Κοινότητα» και να κλίνει ευλαβικά το γόνυ ενώπιον της «προσφοράς των Ελλήνων Εβραίων στη χώρα μας».

Εδώ αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε κάποια πρόσφατα γεγονότα της πολιτικής ζωής μας, αφού η ίδια η Νέα Δημοκρατία είχε αθωώσει τον Νίκο Φίλη για την άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, κάνοντας λόγο για «επιστημονική κρίση» (!), λες και ο αμόρφωτος Φίλης ήταν κάποιου είδους «καθηγητής».

Αν αυτός δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων από το κόμμα των προσκυνημένων, τότε πραγματικά τι είναι;

Υ.Γ. Την δήλωση μετανοίας του Άδωνι Γεωργιάδη χαιρέτησε και ο συνεταίρος του Παπασταύρου, σιωνιστής Μιωνή, δίνοντας άλλη μία διάσταση στην ξεφτίλα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gonatistoi-enwpion-twn-ebraiwn-dakrubrechth-suggnwmh-gewrgiadh-gia-na-einai#ixzz4X05NyxU8

Exit mobile version