Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριάκος ο… σωτήρας: Θα κλείσουμε εμείς την αξιολόγηση, όπως ψηφίσαμε και το τρίτο Μνημόνιο

Κυριάκος ο... σωτήρας: Θα κλείσουμε εμείς την αξιολόγηση, όπως ψηφίσαμε και το τρίτο Μνημόνιο

Θεωρώντας, για μια ακόμη φορά, ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι ο Ελληνικός Λαός έχει ξεχάσει ότι η ΝΔ έχει ψηφίσει (και)το τρίτο Μνημόνιο.

Με δηλώσεις του επιτίθεται στην (όντως επικίνδυνη) κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει εκλογές. Έχει ενδιαφέρον ότι στην δήλωσή του ο Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι η τακτική της κυβέρνησης «οδήγησε όλους μαζί τους εταίρους της χώρας σε υπερβολικές απαιτήσεις», ότι «τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν, και σε αυτή τη περίπτωση, όχι οι πλούσιοι, αλλά οι φτωχοί και η μεσαία τάξη» και ότι ο ίδιος και η ΝΔ είναι «έτοιμοι, να δώσουμε, με αξιόπιστο και αξιοπρεπή τρόπο, το δύσκολο, αλλά καλό αγώνα για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας μας».

Ο Μητσοτάκης, δηλαδή, υποστηρίζει ότι η ΝΔ θα κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση με τους δανειστές απ΄αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς, όμως, θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο όταν όλα όσα ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι κατοχυρωμένα βάσει των συμφωνιών του τρίτου Μνημονίου, το οποίο ψήφισε με φανατισμό και η ΝΔ, δυο φορές ουσιαστικά; Μιλάμε για τις 12 Ιουλίου 2015 και την 14η Αυγούστου του ιδίου έτους.

Πώς θα «διαπραγματευτεί» κάτι προσυμφωνημένο, στο οποίο και η ίδια έχει δώσει την συγκατάθεσή της; Ο Μητσοτάκης δεν έχει κανέναν ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό προκειμένου να πει (κι αυτός) ασύστολα ψέματα, με προφανή σκοπό να πουλήσει κάλπικες ελπίδες και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Μόνο που και η δική του περίπτωση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα συμφέροντα και την αδηφάγο όρεξη των διεθνών τοκογλύφων, γι αυτό και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπογράψει με κλειστά μάτια ό,τι κι αν του ζητηθεί από τα αφεντικά των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Οι λεκτικοί λεονταρισμοί του απέναντι στον άλλο υποτακτικό των δανειστών, του Τσίπρα, δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν Έλληνα για το τι πρόκειται να πράξει αν αναλάβει τις τύχες της Χώρας, καθώς θα προσθέσει κι αυτός το όνομά του στον κατάλογο των πρωθυπουργών εντολοδόχων, που έδωσαν τα διαπιστευτήρια υπακοής στα αφεντικά τους και αλυσόδεσαν ακόμη περισσότερο την Πατρίδα και τον Λαό, στην μέγγενη των Μνημονίων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-se-tsipra-tha-kleisoume-emeis-ws-nd-thn-ajiologhsh-meta-tis-eklo#ixzz4X05ukT4Z

Exit mobile version