Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο υπουργός Οικονομικών -που λένε ότι είναι και αυτός καθηγητής – είπε προ καιρού ότι: «… η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει την επιχειρηματικότητα». Δεν γνωρίζω αν η πρόταση αυτή ειπώθηκε στην αγγλική γλώσσα μιας και από τις ομιλίες του είδαμε ότι δυσκολεύεται να εκφράζεται στα ελληνικά. Και με ρώτησε ένα γνωστό μου παιδί, της Γ΄ Λυκείου, αν αυτό είναι… σωστό, διότι τους διδάσκουν πως η υψηλή φορολογία και η μη κυκλοφορία χρήματος στην αγορά, είναι εμπόδιο στην ανάπτυξη μιας χώρας. Του απήντησα ότι, αυτές είναι «παλιές» οικονομικές θεωρίες, που δεν ισχύουν πλέον. Τώρα, εφαρμόζονται οι οικονομικές θεωρίες των δεξιών και αριστερών πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι σαν ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας διαβιούν πλουσιοπάροχα, σε βάρος ενός ολόκληρου έθνους. Μόνο η Χρυσή Αυγή με συνέπεια λόγων και έργων αγωνίζεται για την ηθική ανάταση των Ελλήνων η οποία ως συνέπεια θα φέρει και την ευημερία και την ποθούμενη ανάπτυξη.

Σ.Μ.

Νέες τουρκικές απειλές προς την Ελλάδα: Δώστε μας τους «8» πραξικοπηματίες, αλλιώς θα σας πνίξουμε στους λαθρομετανάστες!

Μετά την απόφαση του υπουργείου παιδείας να μη διδάσκεται ο Επιτάφιος του Περικλή στα σχολεία αποφάσισαν να μη διδάσκεται και η Αντιγόνη. Ο Θείος νόμος έναντι του κοινού νόμου, η αγάπη προς τον αδελφό που είναι μοναδική. Γιατί όπως λέει η Αντιγόνη σύζυγο κάνεις, αδελφό όμως ποτέ. Το ανυπότακτο του πνεύματος και του σώματος όταν πράττει κατά συνείδηση, τα αποτελέσματα των αδελφοκτόνων πολέμων, το βάθος των συναισθημάτων και άλλα πολλά. Προφανώς οι κρατούντες θέλουν τις επόμενες γενιές παντελώς αμόρφωτες και αποξενωμένες από την πολιτιστική μας κληρονομιά. Αλήθεια, τα μαθηματικά και την φυσική πότε τα καταργούν;

Μαρία Σ.

Μνημείο Πεσόντων του Έπους του 40’ θα ανεγερθεί στην Ύδρα με παρέμβαση της Χρυσής Αυγής

Ο μόνος λόγος που ένας άνθρωπος θα ταχθεί με το υπάρχον παγκόσμιο καθεστώς είναι ο φόβος. Οι δημόσιοι λειτουργοί, οι βο(υ)λευτές και οι δημοσιογράφοι αυτή την στιγμή νοιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα καράβι που βουλιάζει. Και προσπαθούν να πνίξουν όλους τους άλλους για να κρατήσουν μια θέση σε μια σωσίβια λέμβο. Ξέρουν ότι αυτοί που σκοτώνουν είναι αθώοι. Ξέρουν επίσης ότι αυτό που κάνουν είναι έγκλημα. Νοιώθουν όμως ανήμποροι να αντιδράσουν. Νοιώθουν μικροί απέναντι στην κυριαρχία των νταβατζίδων. Νομίζουν ότι θα επωφεληθούν κιόλας από μια κόλαση που δεν την χωρά ούτε η φαντασία τους. Πιστεύει κανείς ότι η Στεφανίδου έχει κάτι προσωπικό με τον Λαγό; Όχι. Απλά ο Συναγωνιστής Λαγός αντιπροσωπεύει όσα εκείνη τρέμει!

Χ. Ευάγγελος

Αλβανικό «πογκρόμ» εναντίον Βορειοηπειρωτών: Καμία ουσιαστική αντίδραση από την κυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-28-ianouariou-2017#ixzz4X2pqtSZO

Exit mobile version