Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ίμια 2017

Ίμια 2017

Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός Κράτους αντεθνικού να επιχειρεί απεγνωσμένα την οικοδόμηση ψεύτικων ειδώλων, με απώτερο στόχο του να λησμονηθούν οι Μάρτυρες και οι Ήρωες του Λαού και του Μεγάλου μας Έθνους. Αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, τους χυδαία ατομιστικούς κι αντιηρωικούς, επαφίεται στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και σε κάθε Εθνικιστή ξεχωριστά το ιερό καθήκον της απόδοσης των πρεπουσών Τιμών σ’ εκείνους που όρισαν τη ζωή τους στη φύλαξη των εθνικών μας Θερμοπυλών.

Δείτε τους ανθρώπους -και μέσω αυτών τις πράξεις τους- που τιμά αυτό το Καθεστώς, για να διαπιστώσετε απλά και εύκολα τον προσανατολισμό του, τις αρχές, τις αξίες, τα πρότυπα και τα ιδανικά του. Δείτε και το είδος της μεταχείρισης που επιφυλάσσει για Εκείνους που Έπεσαν υπερασπιζόμενοι το μέγιστο των εθνικών μας Ιδανικών, την Ελευθερία της Πατρίδος και του Λαού μας!

Τίμησε μήπως το τυραννικό Καθεστώς τους Αθάνατους Ήρωες της εθνεγερτηρίου Επαναστάσεως του 1821; Τους Νεκρούς των Βαλκανικών Πολέμων, της Μικρασιατικής Εκστρατείας, τους συμμετέχοντες στο Έπος του 1940; Τίμησε μήπως τους Πεσόντες του Εθνικού μας Στρατού κατά το συμμοριτοπόλεμο; Τίμησε τα αθώα θύματα του Μελιγαλά; Τους άντρες της Βασιλικής Χωροφυλακής στου Μακρυγιάννη; Τα παλικάρια της ΕΛΔΥΚ που μάχονταν σαν λιοντάρια όταν ο Καραμανλής διακήρυσσε πως η Κύπρος κείται μακράν;

Αυτό το σάπιο και πάνω απ’ όλα ανθελληνικό Καθεστώς δεν τίμησε καν εκείνους των οποίων ο Ηρωισμός και η Θυσία μνημονεύεται στα πέρατα της οικουμένης ανά τους αιώνες -ναι, αναφέρομαι στους Πεσόντες των Θερμοπυλών- και προσδοκάτε να τιμήσει τους Πεσόντες Αξιωματικούς των Ιμίων;

Κι αν η λήθη για το Ένδοξο Παρελθόν συνιστά για τη σημερινή «πολιτική ορθότητα» επιτακτική ανάγκη ώστε να μη γνωρίζουν τα νέα ελληνόπουλα τίνος απόγονοι είναι, τότε για τους Νεκρούς των Ιμίων η επιχείρηση-λήθη έχει ακόμη βαθύτερη αιτία: είναι το γεγονός ότι ο κύριος υπεύθυνος της δολοφονίας των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού είναι αυτή η πολιτική ηγεσία του Καθεστώτος των ξενόδουλων!

Ως γνωστόν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός Πολιτικός Οργανισμός ο οποίος Τιμά από το 1997 την Μνήμη των Αξιωματικών που Έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα Ίμια. Τότε μας χαρακτήριζαν «γραφικούς ακροδεξιούς», οπαδούς των νεκρικών τελετών, οπαδούς μιας Ιδέας επικίνδυνης που σβήνει. Σήμερα, εξακολουθούν να μας χαρακτηρίζουν ακροδεξιούς αλλά κατορθώσαμε να σβήσουμε το χαιρέκακο και αλαζονικό χαμόγελο από τα γλοιώδη τους πρόσωπα: μήτε οι Νεκροί λησμονήθηκαν, μήτε κι η Αιώνια Ιδέα, η αέναος Εθνική Πυρά έσβησε. Τότε μερικές μόλις εκατοντάδες, σήμερα χιλιάδες κι αύριο εκατομμύρια Πιστών να αγωνίζονται κάτω απ’ το φως αυτής της Πυράς και προπαντός κάτω απ’ τα Λάβαρα των Εθνικών μας Ιδεωδών κι Ονείρων.

Καπηλευτές των νεκρών μας χαρακτήρισαν τα τελευταία έτη τόσο οι ένοχοι της προδοσίας των Ιμίων όσο και οι συνοδοιπόροι και συναυτουργοί τους, τα ψοφίμια της μασονοδεξιάς. Και ποια μεγαλύτερη Τιμή απ’ το να σε κατηγορούν για καπηλεία οι δολοφόνοι κι οι πολιτικοί τους επίγονοι;

Δια της δικής μας, λιτής Τελετής Τιμής και Μνήμης έμειναν και θα μείνουν για πάντα ζωντανά τα ονόματα των Μαρτύρων που στοιχειώνουν ένα ολάκερο αντεθνικό Καθεστώς και τους εκπροσώπους του: Γιαλοψός, Καραθανάσης, Βλαχάκος!

Επιπρόσθετα όμως, μέσω της δικής μας Εθνικής αυτής Τελετής, χαλυβδώθηκε το Πνεύμα της Αντίστασης έναντι οιουδήποτε τιμήματος σ’ εκείνους που θέλουν το Μεγάλο μας Έθνος γονατισμένο: εκείνοι που τότε κραύγαζαν υπέρ της υποταγής στην Τουρκία για να μην οδηγηθούμε σε πόλεμο, είναι οι ίδιοι που σήμερα καλούν σε υποταγή στα Μνημόνια για να μην οδηγηθούμε στην καταστροφή.

Μπορούμε λοιπόν πια, να το διακηρύξουμε με περηφάνια: Μέσα απ’ τα δάκρυα και την αναδυόμενη οργή της σεμνής και καθ’ όλα συμβολικής Εθνικιστικής μας Μυσταγωγίας, ξεπήδησε, ανδρώθηκε και σήμερα μάχεται στην πρώτη γραμμή του Αγώνα η Γενιά των Ιμίων. Κι αν το Πολυτεχνείο υπήρξε η απαρχή του φαύλου μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, η Προδοσία των Ιμίων θα γίνει η ταφόπλακά του.

Μέχρις να δώσει ο Λαός και να πάρουμε στα χέρια μας το Κράτος για να τιμήσουμε όπως πρέπει τους Μεγάλους μας Νεκρούς, θα είμαστε εκεί με τις φοβερές μας Σημαίες να ξεδιπλώνονται στον αέρα, τις Δάδες να φέγγουν στο σκότος της αντεθνικής Τυραννίας και τα τύμπανα να καλούν στον Αγώνα: Αγώνα για Εθνική Αξιοπρέπεια και Ελευθερία, Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/imia-2017#ixzz4X8WrOaSV

Exit mobile version