Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο καλωσόρισμα στα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» από τα κομμούνια… στο Αιγάλεω βεβαίως, όχι στο Ψυχικό, ούτε καν στον Χολαργό!

Νέο καλωσόρισμα στα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» από τα κομμούνια... στο Αιγάλεω βεβαίως, όχι στο Ψυχικό, ούτε καν στον Χολαργό!

Η… επανάσταση δε γνωρίζει από… πενθήμερα. Έτσι, οι επαγγελματίες κομμουνιστές είναι αναγκασμένοι να πάνε σε μια ακόμα… υποδοχή «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων».

Αυτή τη φορά στο Αιγάλεω, σε μια ακόμα λαϊκή γειτονιά – σιγά να μην πάνε τα «εμβολιασμένα» στο Ψυχικό (c’ est terrible!) ή έστω στον Χολαργό (που έχει κι… επαναστάτη δήμαρχο, που βάνει και την «Κατιούσα» στις παρελάσεις…).

Ιδού το… επαναστατικό κάλεσμα προς τους επαγγελματίες του είδους:

«Η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω καλεί την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής σε μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους το Σάββατο 28 Γενάρη, στις 11 π.μ., Θηβών και Ιερά Οδό, με συνθήματα «Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία μας…

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-neo-kalwsorisma-sta-emboliasmena-prosfugopoula-apo-ta-kommounia-sto-aig#ixzz4XBJun4Yx

Exit mobile version