Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς τέλος οι τουρκικές προκλήσεις και απειλές: Ζητούν την άμεση παράδοση των 8 στην Τουρκία

Χωρίς τέλος οι τουρκικές προκλήσεις και απειλές: Ζητούν την άμεση παράδοση των 8 στην Τουρκία

Είδαμε χθες τις απειλές από τον τούρκο ΥΠΕΞ, ο οποίος συνέδεσε την έκδοση των 8 τούρκων στρατιωτικών, εν είδει Οτσαλάν. Σήμερα έχουμε τον τούρκο Υπουργό Αμύνης, ο οποίος ουσιαστικά αντιπαρέβαλε τη χώρα μας με το PKK, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την απειλητική διάθεση έναντι της απόφασης του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα ο Φικρί Ισίκ είπε: «Περιμένουμε ότι η γειτονική μας χώρα Ελλάδα θα τους επιστρέψει στην Τουρκία το ταχύτερο δυνατό. Πρέπει να βρεθούν ενώπιον της τουρκικής δικαιοσύνης. Αν είναι αθώοι, θα απαλλαγούν. Αν είναι ένοχοι, θα λάβουν την τιμωρία τους. Δυστυχώς όμως, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στην Ελλάδα, μετά από δίκη μηνών, είναι μία απόλυτη απογοήτευση. Μιλώ ξεκάθαρα, είναι μία πολιτική απόφαση.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να επιστραφούν 8 άνθρωποι που ενεπλάκησαν στη δόλια απόπειρα πραξικοπήματος; Ξέραμε μέχρι τώρα τη στάση της Ελλάδας απέναντι στο PKK και το Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα μέχρι τώρα. Με αυτή την απόφαση, η Ελλάδα αποκάλυψε πόσο λανθασμένη είναι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Είναι μία άδικη απόφαση και καλούμε την Ελλάδα να τη διορθώσει το ταχύτερο δυνατό και να επιστραφούν αυτοί οι 8 στην Τουρκία».

Είναι φανερό ότι οι τούρκοι ασκούν πιέσεις, προκειμένου να παραλάβουν τους ανθρώπους αυτούς για να τους εκτελέσουν. Οι Ευρωπαίοι και οι νατοϊκοί δήθεν σύμμαχοι της χώρας μας θα πρέπει να σταματήσουν να εθελοτυφλούν εμπρός σε αυτή την προκλητικότητα.

Οι δε ελλαδίτες πολιτικάντηδες να αντιληφθούν επιτέλους ότι με τα ζεϊμπέκικα και τις κουμπαριές δεν θα καταφέρουν τίποτα απέναντι στο νέο ισλαμικό χαλιφάτο της τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ourko-upourgo-amunhs-o-opoios-ousiastika-antiparebale-th-chwra-mas-me-to-pk#ixzz4XBk4CACY

Exit mobile version