Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δυστυχώς η Κυβέρνηση όλο και περισσότερο προσπαθεί να καταστρέψει τοις νησιωτικές περιοχές δημιουργώντας όλο και περισσότερα κέντρα λαθρομεταναστών. Έτσι αποφάσισε τη δημιουργία κέντρου σε απόσταση μόλις 2 χιλ. από χωριά στα οποία ήδη ο πληθυσμός  μειώνεται, η οικονομία τους καταρρέει (κυρίως χάρη στην τελευταία φωτιά του καλοκαιριού του 2016 όπου κάηκαν πάρα πολλά στρέμματα μαστιχόδεντρων). Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τώρα θέλουν να τοις αποτελειώσουν. Συγκεκριμένα φέρνουν προτετελεσμένων γεγονότων τους κατοίκους των χωρίων της νότιας Χίου, όπου παράγεται η μαστίχα η οποία αποφέρει ένα εκ των σημαντικότερων  εσόδων στους κατοίκους  αλλά και ένα υπολογίσιμο κέρδος για το ήδη χτυπημένο Κράτος μας, και ιδίως το χωριό Άγιος Γεώργιος Συκούσης και το χωριό της Βέσσα, καθώς θέλουν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στο στρατόπεδο Καγιαβά στην περιοχή Κάμπι.

Η περιοχή αυτή είναι από τοις πιο καίριες περιοχές άμυνας του νησιού όπως  υπάρχουν αμέτρητες αποθήκες πυρομαχικών και όπλων καθώς και θέσεις ανάπτυξης. Το συγκεκριμένο δε θέμα είναι ίσως το πιο καίριο, φανταστείτε ότι διάφοροι”φωτογράφοι”-κατάσκοποι που θέλουν να “απαθανατίσουν” τα μέρη αυτά συλλαμβάνονται πολύ συχνά, οπότε  όταν θα υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι μεταξύ λαθρομεταναστών, στην περιοχή αυτή, θα δυσχεραίνεται η προστασία αυτών. Η κατάσταση είναι τόσο δραματική, είναι ένα πρόβλημα εθνικό όχι μόνο τοπικό. Σήμερα δε πληροφορήθηκα κάτι τόσο δυσάρεστο όσο και εξαιρετικά εκνευριστικό. Στο χωρίο Αγ. Γεώργιος υπάρχει δημοτικό και νηπιαγωγείο, σε αυτό φοιτούν μόλις 24 παιδιά(19 και 5 αντίστοιχα),και φυσικά θα σταλούν παιδιά λαθρομεταναστών σε αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον όπως και θα καταργήσουν την πρωινή προσευχή για να μην θίγονται οι μουσουλμάνοι, εστάλη, λοιπόν,  εγκύκλιος στα σκολειά  να αφιερώσουν κάποιες ώρες για να γίνει ενημέρωση για το ολοκαύτωμα των Εβραίων καθώς και να μάθουν τα παιδιά για το ρατσισμό.

Τραγική ειρωνεία, αυτοί που θέλουν να διδάξουν τα παιδιά μας, είναι οι ίδιοι ρατσιστές μάλιστα με το χειρότερο τρόπο καθώς κάνουν ότι μπορούν στο να καταστρέψουν το ίδιο τους το Έθνοςφιλώντας πόδια εχθρών της Ελλάδος  και νταβατζήδων της Ευρώπης. Είμαι 25 ετών, αποφοίτησα σχετικά πρόσφατα από σχολείο της Χίου σας διαβεβαιώ ότι ουδέποτε καμιά  κυβέρνηση δεν έστειλε εγκύκλιο για την
γενοκτονία την Ποντίων η αυτή των προγόνων  μας Χιωτών, οι οποίες θα έπρεπε να μας πονάνε απείρως περισσότερο. Εμείς στις ακριτικές αυτές περιοχές δίνουμε καθημερινό αγώνα επιβίωσης, κρατώντας ψηλά τα Ελληνικά ιδεώδη, τη Ελληνική Σημαία και τα χρηστά ήθη και έθιμα αντιστεκόμενοι στην προσπάθεια αλλοτρίωσης και εκδίωξης μας από τον τόσο αιματοβαμμένο τόπο μας. Δυστυχώς είστε το μοναδικό Ελληνικό Κόμμα που προσπαθεί για το καλό του Έθνους μας. Γι αυτό σας εκλιπαρώ μην μας ξεχνάτε και με τη δύναμη που έχετε βοηθήστε μας στο αγώνα που δίνουμε τοις τελευταίες μέρες για να μην γίνει αυτό το τόσο καταστροφικό έργο που θέλουν πράξουν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Λ. Μ.

Έκτακτο γεγονός: τουρκικές δυνάμεις περικύκλωσαν τα Ίμια – Μόνη λύση το Ελληνικό Casus Belli – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Την στιγμή που χτίζονται τζαμιά, που απαγορεύουν στις εκκλησίες να χτυπάνε οι καμπάνες, που πάνε να μας φορέσουν τον φερετζέ με το στανιό, ο Ηγούμενος Εσφιγμενίτης τρώει καμπάνα 20 χρόνια γιατί αντιστέκεται και στηρίζει την Ορθοδοξία, γιατί αγωνίζεται για μία Ελλάδα και μία θρησκεία μακρυά από τους Εβραίους, γιατί δεν δωροδοκήθηκε. Το μόνο κόμμα το οποίο πήρε ξεκάθαρη θέση εξ αρχής είναι η Χρυσή Αυγή η οποία δίνει ένα αγώνα ώστε να παραμείνουμε Έλληνες με τα ήθη και έθιμα καθώς και τις παραδόσεις μας.

Γ. Π.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εκδήλωση των Ιμίων: Οι Έλληνες Εθνικιστές θα είναι πάντα πιστοί στις επάλξεις του Αγώνα – BINTEO

Η Ελλάδα κατοικείται από πολίτες παραπληροφορημένους, που όταν τους υποσχεθείς ακόμη και κάτι ανεφάρμοστο, το αποδέχονται. Τα περισσότερα κόμματα μιλάνε για ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις και για μια σεβαστή μερίδα των συμπατριωτών μας γίνονται πιστευτοί. Ας βλέπουν τόσα χρόνια ότι αυτά που τους λένε είναι ψέματα και οδηγούν στην αντίθετη κατεύθυνση, την οποία βιώνουν μάλιστα με το πιο σκληρό τρόπο. Όλα αυτά γιατί προτάσσουν το ατομικό συμφέρον ενάντια στα συμφέροντα  της κοινότητας .

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν είναι ότι με αλληλεγγύη και συνεργασία χωρίς να μάχεται η μια τάξη την άλλη θα μπορέσουμε να σωθούμε από τα δεινά που ήδη βιώνουμε αλλά και αυτά που έρχονται. Μόνη δύναμη που μάχεται για τους Έλληνες και είναι σε θέση με τις θέσεις και τις προτάσεις της να βγει η πατρίδα μας από τις καταστροφικές πολιτικές πολλών δεκαετιών είναι Χρυσή Αυγή και αξίζει αυτή την ευκαιρία.

Χ.Μ.

ΕΛΑΜ: Να αιτηθεί η Ελλάδα παράδοση των δολοφόνων του Ισαάκ και Σολωμού

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-30-ianouariou-2017#ixzz4XCGFDGBC

Exit mobile version