Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κρυμμένη αλήθεια πίσω από τα παιχνίδια για τον νέο εκλογικό νόμο

Η κρυμμένη αλήθεια πίσω από τα παιχνίδια για τον νέο εκλογικό νόμο

Πρόσφατα ξεκίνησε στην πατρίδα μας δημόσια συζήτηση με θέμα τον εκλογικό νόμο και το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα διεξαχθούν οι επόμενες ή μεθεπόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο Τσίπρας προσεγγίζει την Φώφη η οποία κάνει την δύσκολη, ο Σταύρος τον Κούλη, αυτός τον «φραπέ» και πάει λέγοντας.

Όποιος καταφέρει να δει την πραγματική εικόνα πίσω τις πλαστές, τις ψευδείς, τις παραπλανητικές και αποπροσανατολιστικές απεικονίσεις τις οποίες του προβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, θα εντοπίσει μια και μόνη σταθερά. Μια και μόνη παράμετρο, η οποία όμως έχει τον χαρακτήρα του ρυθμιστή των πάντων. Πίσω από την υποκριτική αγωνία των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της πολτοποίησης των εθνών, όπως αυτή εκφράζεται και υλοποιείται κατά περίσταση πίσω από ένα δεξιό (νεοφιλελεύθερο/καπιταλιστικό) ή ένα αριστερό (κομμουνιστικό) προσωπείο, να συγκροτήσουν κοινοβουλευτικές συμμαχίες κρύβεται επιμελώς και εναγωνίως μια και μόνο θεματική οντότητα, μια πολιτική παράμετρος. Η ανακοπή της αναγέννησης του εθνικισμού και της πορείας του προς την εξουσία.

Διαβάστε την συνέχεια στο xamak.gr 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-krummenh-alhtheia-pisw-apo-ta-paichnidia-gia-ton-neo-eklogiko-nomo#ixzz4XF8txbBK

Exit mobile version